Özellikle Fortnite da oyun oynarken durduk yere pc kapanıyor oyundan kaynaklı olduğunu düşündüm ilk etapda ancak daha sonra başka oyunlarda da olmaya başladı valorant ve cs go'da da kapandı kapandıkdan sonra bazen kendisi tekrar açılıyor ama bazen de siyah ekranda kalıyor ne ses ne görüntü öyle kalıyo power düğmesiyle kapattıktan sonra tekrar açabiliyorum. Sistem özelliklerim: Asus B450 prime m-k ryzen 5 2600 xpg 2x8 3000 mhz ram saphire rx 580 4 gb Birde birkaç ay önce gskillin 8 gb 2400 mhz ramı vardı o ramı çıkarıp onun yerine xpg nin iki tane 8 toplamda 16 gb aldık sorunun bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum ancak ne olur ne olmaz söyliyim. |
Bilgisayarım oyundayken kapanıyor
-
-
güç kaynağı nedir modeli fotosu
-
psu bu yaklaşık 5 yıllık ve occt de yaptığım testlerde 3d testine başlar başalamaz kapanıyo ve power testi yaptığımda yaklaşık 3 dk sonra kapandı sanırım problem psu furmarkda da test ettim ancak onda kapanma gibi birşey olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telrex -- 13 Aralık 2020; 2:40:5 > -
%99 Psu yetmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler önerebilceğiniz psu var mı ben bu ürünü düşünüyorum
-
Psu değiştirmeden önce altta dediğim uygulamaları yükler misin
Net framework 4.0
Microsoft Visual C## ( tüm hepsi ) -
Visaual C++ indirdim kurdum ama net framework böyle dedi
-
Tamam framework bilgisayarında var gene aynı sorunları veriyor mu şuan -
yine occt den güç testi yaptım geçen sefer 3 dk dayanmıştı bu sefer hiç dayanmadı direkt kapandı :D
-
Valla en iyisi PSU bak çözemedim bende :D ama denemekte fayda var oyun oynarken arkada aktif bir antivirüs programı çalışıyor mu bak çalışıyorsa kapa oyun bitene kadar en azından yük az biner çünkü işletim sisteminden dolayı olabilir sorun donanımdan olsa bir oyunu açmazsa diğer oyunuda açmaz ama sende diğer oyunları açıyordu eskiden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 13 Aralık 2020; 13:16:42 > -
yani şöyle bence düşük özellik isteyen oyunlarda sıkıntı çıkmıyo genelde fortnite gibi sistemi yoran oyunlarda oluyo bu problem antivirüs kullanmıyodum işletim sistemim windows 10 home x64
-
Bilgisayara cpu ölçer gibi birşey kurup onla oyun oynarken kaç dereceye çıktığına baksana bir sistemi yormayan oyun oynarken sorun yok ama fortnite oynarken pc kapanıyor dedin belki işlemci ısınıyor ve kendini kapatıyor eğer sorun bundaysa fan değiş gene devam ederse PSU bakmaya çalış bakalım -
tmm denerim sonuçları sizlerle paylaşırım
-
30-40 dakikalık oyun sonucunda işlemci ve ekran kartı sıcaklığım 70 derecenin bile üzerine çıkmadı pc kapanmadı test boyunca ama sorun çözülmedi çünkü oyunun sonunda occt üzerinden yine power (güç) testi yaptım ancak teste başlar başlamaz kapandı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telrex -- 13 Aralık 2020; 16:44:43 > -
Psu değiştirmen gerekiyor. Çözüm olmazsa ramlerine bakman lazım
-
bende öyle düşünüyorum zaten teşekkür ederim
-
Rica ederim
Benzer içerikler
- valorant ekran kartı sürücüsü çöktü
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- autocad kesikli çizgi
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- bios şifresi nedir
- klavye kısayolları
- pc otomatik kapatma
- suya düşen telefona mucize çözüm
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X