Merhaba, çalışanlarına özel yada elçi kodu elinde olan buraya yazabilir mi? Hemen özelden dönüş yapayım. Özellikle Turkcell Yüksek paketler için sanırın çalışan kodu gerekiyormuş, önceliğim bu şekilde...
Evet arkadaşlar; cevaplarınızı detaylı açıklamalarınızla beraber yorumlarda bekliyorum.
Bana göre Türk Telekom Kapsama bakımından en sonda, ama hız olarak 2.seviyede,
Vodafone Kapsama bakımından 2.ama hız konusunda Türk Telekoma göre bazen eşit bazende gerisinde kalıyor,
Turkcell hem kapsama hemde hız bakımından 1. lakin fiyat bakımından çok pahalı ayrıca diğer iki operatöre göre ayrıcalıkları çok demode kalıyor.
Kapsama ve Hız Haritaları (Erişim Tarihi: 20 Kasım 2022)
Site (Kaynak): nPerf
KAPSAMA HARİTASI:
Vodafone Kapsama Haritası
Türk Telekom Kapsama Haritası
Turkcell Kapsama Haritası
HIZ HARİTASI
Vodafone Hız Haritası
Türk Telekom Hız Haritası
Turkcell Hız Haritası
Yukarıdaki haritalara göre konunun girişinde yazdığım açıklamaları desteklemiş oldum. Ancak;
- Vodafone Hattının Bazı Telefonlarda Şarjı Çabuk Bitirdiği, (Akıllı Kapsama Teknolojisinden Kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)
- Akıllı Kapsama Teknolojisinden ötürü elektrik kesintilerinde internette erişim sorunlarının olduğu,
- Müşteri hizmetlerine bağlanmanın tam bir işkence olduğu,
- (YENİ) Arama Yönledirme de çok sorunlar olduğu ve son zamanlarda çağrı merkezi "Arama yönlendirme işlemini artık sadece bayiler yapabilmektedir." diyerek baştan atmaları da,
unutulmamalıdır.
Şimdi sıra sizde :)
Ayrıca PTTCell mi, TeknosaCell mi yoksa Vestelcell mi? İkisi de Türk Telekom Alt Yapısında ama ikisinin birbirinden farkları nedir? Türk Telekoma göre hız ve ayrıcalık farkı var mı? Deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum.
Şimdiden Keyifli Formlar...
PRİME SOSYAL MEDYA SINIRSIZ 40GB Tarifesini 109₺ karşılığında kullanıyorum. Fakat tutar biraz fazla. Ben Vodafone da iken Red 35 Tarifesini Tüm Pass Paketlerde dahil Eş-Dost Şifresini kullanarak 135₺ yerine 75 küsür₺ ye kullanıyorum. Fakat vodafone bazı yerlerde sorun olduğundan Turk Telekoma gecmeye karar verdim.
Merak ettiğim husur Türk Telekomda da eş dost şifresi tarzı alabiliyor muyuz? Yada özel olarak indirim nasıl alınabilir? Bir ara Türk Telekomda hattını iptal etme talebini ilettiginde direk 555 ile baslayan numaradan arayip %35 indirim yapiyorlardi. Yada bazi hatlari arayip size ozel boyle indirim tanimladik diyorlardi..
Bilen arkadaslar bilgilendirirse sevinirim ☺️🙏
|
|
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 38.464 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Operatörler