Evet arkadaşlar; cevaplarınızı detaylı açıklamalarınızla beraber yorumlarda bekliyorum. Bana göre Türk Telekom Kapsama bakımından en sonda, ama hız olarak 2.seviyede, Vodafone Kapsama bakımından 2.ama hız konusunda Türk Telekoma göre bazen eşit bazende gerisinde kalıyor, Turkcell hem kapsama hemde hız bakımından 1. lakin fiyat bakımından çok pahalı ayrıca diğer iki operatöre göre ayrıcalıkları çok demode kalıyor. Kapsama ve Hız Haritaları (Erişim Tarihi: 20 Kasım 2022) Site (Kaynak): nPerf KAPSAMA HARİTASI: Vodafone Kapsama Haritası Türk Telekom Kapsama Haritası Turkcell Kapsama Haritası HIZ HARİTASI Vodafone Hız Haritası Türk Telekom Hız Haritası Turkcell Hız Haritası Yukarıdaki haritalara göre konunun girişinde yazdığım açıklamaları desteklemiş oldum. Ancak; - Vodafone Hattının Bazı Telefonlarda Şarjı Çabuk Bitirdiği, (Akıllı Kapsama Teknolojisinden Kaynaklı olduğunu düşünüyorum.) - Akıllı Kapsama Teknolojisinden ötürü elektrik kesintilerinde internette erişim sorunlarının olduğu, - Müşteri hizmetlerine bağlanmanın tam bir işkence olduğu, - (YENİ) Arama Yönledirme de çok sorunlar olduğu ve son zamanlarda çağrı merkezi "Arama yönlendirme işlemini artık sadece bayiler yapabilmektedir." diyerek baştan atmaları da, unutulmamalıdır. Şimdi sıra sizde :) Ayrıca PTTCell mi, TeknosaCell mi yoksa Vestelcell mi? İkisi de Türk Telekom Alt Yapısında ama ikisinin birbirinden farkları nedir? Türk Telekoma göre hız ve ayrıcalık farkı var mı? Deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. Şimdiden Keyifli Formlar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihyapanoglu1997 -- 20 Kasım 2022; 7:44:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En İyi Operatör Hangisi? (Kasım 2022)
Hangisi en iyi operatör olduğuna karar vermek, çekim gücü, hız, fiyat ve müşteri hizmetleri gibi çeşitli faktörleri dikkate almak gerektiğinden zor olabilir.
Türkiye'de en iyi çeken hatların düzenli olarak değişmesinden dolayı, en iyi operatörü belirlemek için bağımsız kaynaklardan güncel bilgileri kontrol etmek önemlidir.
[Çekim gücü ve hız açısından] Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, Türkiye'de en iyi kapsama alanına ve veri hızına sahip operatörler olarak bilinmektedir.
[Fiyat açısından] BİMCELL, uygun fiyatlı tarifeleriyle öne çıkarken, diğer operatörler de çeşitli bütçelere uygun seçenekler sunmaktadır.
[Müşteri hizmetleri açısından] tüm operatörler, sorularınıza ve sorunlarınıza yardımcı olmak için çeşitli kanallar sunmaktadır.
En iyi operatörü seçerken, kendi ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Kapsama alanı sizin için en önemli faktörse, Turkcell veya Vodafone'u tercih edebilirsiniz. Uygun fiyat sizin için daha önemliyse, BİMCELL iyi bir seçenek olabilir.
Bu metin, Kasım 2022 itibariyle Türkiye'deki en iyi operatörler hakkında bilgi edinmene yardımcı olmak için yazılmıştır. Ancak, çekim gücü ve diğer faktörler zamanla değişebileceğinden, en güncel bilgileri almak için bağımsız kaynaklara başvurmanız önerilir.