WoW’daki PVP Eksikliği
Herkese selamlar. Oyuna yeni başlamayı düşünen bir bireyim fakat oyundaki pvp yokluğu beni biraz düşündürüyor. Oyun %99 pve’ye odaklı. Son level oluyorsun, item levelini arttırıyorsun ama sanki bir hiç uğruna. Oynayanlara soruyorum 70 level oldun item levelini yükselttin ee şimdi noldu diyorum mythic yapıyorum diyor. Ya arkadaş bot kesmekten hiç mi sıkılmıyorsunuz 😁 PVP’sini en beğendiğim oyun Knight’a bakalım bide. Günün belli saatlerinde bdw oluyor karşındaki ırkla savaşıyorsun, chaos oluyor 1v50 atıyorsun, jr oluyor bossları kesiyorsun son bossa gelip karşı ırkla savaşarak galip gelmeye çalışıyorsun, cz denen bir yer var item yapıp ekip olup karşı ırkla savaşıyorsun, bf denen bir yer var ekibinle girip hem farm yapıyorsun hem de karşı ırkla mücadele edip farmını kaptırmamaya çalışıyorsun. Gelelim WoW’a. Dungeon yapayım, raid yapayım, mythic yapayım, hala mythic yapıp mythic seviyemi arttırmaya çalışayım. Mücadeleyi hep yaratıklara karşı veriyorsun. 2v2, 3v3, battleground var demeyin diğer oyunlardaki pvpyle karşılaştırıldığı zaman hiçte doyurucu değil. Bu konu canınızı sıkmıyor mu? Oyunu ne amaç uğruna oynuyorsunuz?
Merkez Bankası Kredi Kartına Nakit Avansı Kapattı
Kredi kartı nakit avans çekmeyi denerseniz ya başarısız olacaksınız ya da çooooook düşük miktar çekebileceksiniz. Malum partinin yeni icraati. İnsanlar 8500 lira maaş alıp kredi kartına takla attıra attıra zar zor geçiniyordu şimdi hiç geçinemeyecekler. Allah belanızı versin.
Türknet Satış Ekibi Atarlı Giderli Konuşuyor
Merhaba arkadaşlar. 2 gün sonra Türk Telekom'da bulunan taahhütüm bitiyor. Öncelikle Türknet'i aradım ve bilgi almak istedim. Altyapımın gözükmediğini internet hizmeti sağlayamadıklarını söylediler. Portlar dolu olduğu için adres sorgulama ile sonuç gözükmediğini telefon ile sorgulama yapmasını söyledim ve yaptı. Sonuç 16 mbps çıktı. Kendisine teşekkür edip başka firmalardanda bilgi alacağımı uygun olması halinde Türknet'e geçiş için tekrar arayacağımı söyledim ve arkadaş direkt yüzüme kapattı. Ardından Türktelekom'u aradım hattımın 56 mbps'ye kadar desteklediğini söylediler. Türknet ve TT'nin altyapı sorgulamasında bu kadar uçurum fark olması biraz garip geldi. Ardından Millenicom'u aradım kendileri gayet kibar ve tatlı bir yaklaşım sergilediler. Onlarda bana hizmet sağlayamadığını söylediler. Daha sonra Türknet'i tekrar aradım ve TT ile aralarında neden böyle bir fark olduğunu sordum. Temsilci "Beyfendi size bir numara veriyorum orayı arayın şikayet kaydı oluşturun." dedi. Ardından numarayı verip hiçbir şey demeden yüzüme kapattı. Acaba bu elemanları bilerek mi böyle seçiyorsunuz? @TurkNet Destek
Birçoğumuzun neden sevgilisi olmadığını açıklıyorum
Evet arkadaşlar. Birçoğumuzun sevgilisinin olmama sebebi yüzüne bakılmayacak kıza bile en az 20 kişinin mesaj atması. Samimi söylüyorum bunu. E haliyle kızlarımız da bu ilgiyi görünce bir havaya girip kendisini bir şey sanıyor. Deneme amaçlı bir fake hesap açayım dedim. Yüzü görünmeyen bir kız profili oluşturdum. Yemin ediyorum 1 haftada 20 mesaj aldım. Neticede kızların bir yerini abazanlar kaldırıyor.
Sevgilim Oldu
Dün gece çok güzel bir rüya gördüm. Rüyamda güzel bir kızla sevgili oluyordum ve beni sevdiğine gerçekten inanmış gibiydim. Anca rüyamda olur zaten
Cebinizde Şuan Kaç Para Var?
Cebinizde şuan kaç para var? SS gönderirseniz güzel olur
Hayattan Hiç Keyif Almıyorum
20 yaşındayım ve hayattan hiç keyif almıyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim. Gece kafamı yastığa koyduğumda neden yaşadığımı falan sorguluyorum. Cinsel istek desen o da yok. Ne yapacağım bilmiyorum.
|
BUNLARA HER ŞEY MÜSTAHAK
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 45.187 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.247 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic