20 yaşındayım ve hayattan hiç keyif almıyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim. Gece kafamı yastığa koyduğumda neden yaşadığımı falan sorguluyorum. Cinsel istek desen o da yok. Ne yapacağım bilmiyorum. |
Hayattan Hiç Keyif Almıyorum
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yaşamak zor intihar etmek ondan da zor
-
Bir sorun varsa DM
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Spor falan yap yada dayak ye birisinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7246A8C62 -- 27 Temmuz 2020; 10:53:6 >
Paran yoksa hayattan keyif alamaman normal
-
paleo diyeti uygula
kerem önder izle hayatının amacını öğren bu dünyaya ne kadar çalışsan da sonu var sonsuz hayatın içinde günde 1 saatini ayırmalısın.
😝😝😝😝
quote:
Orijinalden alıntı: FenBilgini
Bir sorun varsa DMPm attım hocam
-
Spor yapmanı öneririm, 1-2 ay sonra salondakilerle az çok muhabbetinde olur devamlı gelen adamlarla güzel zaman geçirirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: fairtune
kerem önder izle hayatının amacını öğren bu dünyaya ne kadar çalışsan da sonu var sonsuz hayatın içinde günde 1 saatini ayırmalısın.Namaz kılınca mutlu olacağını nereden çıkardın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBNamaz kılınca mutlu olacağını nereden çıkardın?
Alıntıları Gösterkardo namaz kılıp seni yaradanı bilince otomatik olarak gelecek kaygın olmuyor. derdin tasan azalınca otomatik olarak mutlu olacaksın ve kendini geliştirmen daha kolay olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: fairtunekardo namaz kılıp seni yaradanı bilince otomatik olarak gelecek kaygın olmuyor. derdin tasan azalınca otomatik olarak mutlu olacaksın ve kendini geliştirmen daha kolay olacak.
Alıntıları GösterBen de niye öyle olmadı.Kandırma insanları.Tamam içi rahatlar ama dünya kaygısı falan bitmiyor.
-
kerem önderi izle bir iki video önyargısız. kalbi temiz tutmak lazım herkes aynı şeyi hissedemiyor bu yüzden çünkü aklımız başka yerlerde. sağlam bir hastalık geçirip ölüme yakınlaşmak yada aşırı çaresiz hissetmek gibi şeyler gözünü açıyor insanın. ne kadar önemsiz ve küçük olduğunu görmen anlaman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: fairtune
kerem önderi izle bir iki video önyargısız. kalbi temiz tutmak lazım herkes aynı şeyi hissedemiyor bu yüzden çünkü aklımız başka yerlerde. sağlam bir hastalık geçirip ölüme yakınlaşmak yada aşırı çaresiz hissetmek gibi şeyler gözünü açıyor insanın. ne kadar önemsiz ve küçük olduğunu görmen anlaman lazım.İzledim daha öncede zaten.Ahiret önemli tamam da.Dünyayı boş veremiyorum maalesef.Kafama takılıyor.İnsan dünyada mutluluğu maddiyatta arıyor.Çünkü her şey para.
Benzer içerikler
- avcılar nasıl bir yer
- diş fırçaladıktan sonra ağızda oluşan beyaz şey
- zoretanin kullanırken kahve içilir mi
- tekstil isim örnekleri
- türk incel topluluğu
- sodyum iyon batarya
- exxen de neler var
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X