Videolarda sık sık anlık takılma sorunsalı
Merhaba, bilgisayarımda video izlerken ara ara (max dakikada 1-2 kere) saliselik donmalar oluyor. Sanki kare atlıyormuş gibi anlık küçük takılmalar ama sürekli oluyor bu yüzdende birşey izlemek işkenceye dönüştü benim için. Videodaki seslerde görüntü ile birlikte bi anlık gidip geliyor 1-2 harf atlayacak kadar.
Bilgisayarım DELL G5 i7 ekran kartı nvidia 1060 ram 16 gb windows 10 (Çoğu oyunu iyi grafiklerle oynatan açamadığı oyun olmayan güçlü bir pc saolsun)
Sorun olan yerler: internet (her tarayıcı) netflix gibi indirmeli uygulamalar yada normal pc den açtığım her türlü film/video
Denediklerim: Flash ekran kartı ve ne kadar aygıt yazılım varsa güncellemeleri kontrol ettim. Çeşitli virüs ve malware tarayıcılarıyla tarama yaptım.
Format şuan için bir seçenek değil malesef. Zaten ilk günden beridir oluyordu ama umursamayacağım kadar nadirdi. Son zamanlarda aniden iyice arttı halbuki ekstra yaptığım bir değişiklik kurduğum bi uygulama vs yoktu.
Not: hayır arka planda başka hiçbir şey açık değilken (görev yöneticisinden detaylı kontrolde ettim) yinede sorun devam ediyor. bilgisayarda ısınma yokkende fişe takılıykende durum aynı
Yardımcı olabilecek biri varsa her açacağım filmde videoda hayır duası edeceğim valla :)
Yeni açılan programların öne geçmesini engellemek
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 274 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar