Şimdi Ara

Yeni açılan programların öne geçmesini engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örnek olarak bir word-excel sayfası da olabilir bu, yada arkada loading vs olan herhangi bir şeyde. O şey açılana kadar başka bir programda (misal browser olabilir, başka bir program olabilir tam ekran olmayan) takılırken insanın önüne tak diye geliyor diğer arkada açılan program. Mesela sekmede oyun oynuyorsun tak çıkıyor oyunu rezil ediyor. Yada orada birşeyleri tıklıyorsun açılan program tak diye çıkınca onda yanlış bir yeri tıklamana sebep oluyor.

Bu durum nasıl engellenir bilen varsa bilgisayar kullandığım her bir saniye duacısı olurum çocukluğumdan beridir nefret ettiğim bir hadise bu. Şimdiden çok teşekkürler...

• Baslata msconfig yaz oradan önyükleme sayfası yada başlatma olması lazım orda PC açılırken baslayan uygulamalar var oradan hangisinin baslamamasini istiyorsan tikini kaldır sonra PC yi yeniden başlat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eren Ali E kullanıcısına yanıt
    hocam yazımı okumadınız sanırım. ben başlangıçta açılan programlardan bahsetmiyorum alakası yok
  • Shinigami92 S kullanıcısına yanıt
    Hayır bende ondan bhsetmedim zaten o programları PC başlatıyor onlar sonradan açıldığı için önüne geliyor mesela benim bi keresinde Google a bastım ve cs ye girdim rekabetçi 13 raundda geldi sayfa önüme

• Eren Ali E kullanıcısına yanıt
    ben sizin ne demek istediğinizi anladım ama malesef siz benim neyden bahsettiğimi anlamadınız :) msconfig ve başlangıç ayarlarını biliyorum konumun onunla ilgisi yok. yazılım mühendisiyim bu arada :)
  • Shinigami92 S kullanıcısına yanıt
    Tmm ozaman inşallah sorununuza çözüm bulabilirsiniz

• Hocam ŞU sanırım biraz ilgili konuyla?

Ayrıca tam ekran çalışan uygulamalar için, örneğin oyun, ben gamebooster kullanıyordum vaktiyle. Pencerede çalışanlara etkisi olur mu bilmiyorum ama tam ekran çalışan uygulamalarda çok iyiydi. Bunun dışında Windows üzerinde böyle bir ayar var mı bilmiyorum. Öğrenirsen bana da haber verir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.