STEAM ÇALINAN HESAP İÇİN DESTEK
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce Steam hesabım çalındı. Destek ekibine önceden kullanıdığım şifrelerden tutun da Kart bilgilerime kadar gönderdim. Fakat şu mesajı alıyorum:
"Merhaba,
Steam ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sizden Boacompra yada Paypal'dan alınmış dekontları talep etmekteyiz. Steam ekran görüntüleri hesap sahipliğini doğrulamada geçerli değildir.
Sağladığınız kanıtlar hesap sahipliğinizi doğrulamak için yeterli değildir. Steam Abonelik Sözleşmesine göre hesabın sahibi sayılabilmeniz için hesabı sizin oluşturmuş olmanız gerekmektedir. Sizden istediğimiz bilgileri iletirseniz bunu kanıtlamış olacaksınız.
Size daha fazla yardım edebilmek için ihtiyacımız olan bilgileri alamadık. Bu bilgileri alana kadar talep edilen yardımı sağlayamayacağız.
Size yardımcı olabilmemiz için istediğimiz bilgileri bir sonraki mesaja ekleyin, sonrasında size memnuniyetle yardımcı olabiliriz. İletememeniz durumunda yardım talebini sonlandıracağımızı bildirmek isterim."
Banka dekontunu atıyorum fakat kabul etmiyorlar. Mail'e gelen dekont da aynı şekilde kabul görmüyor. Sorum şu: Boacompra yada Paypal üzerinden yapılmamış bir satın alımın dekontunu bu adamlardan nasıl isteyebilirim ki? Ödemeyi paypal veya boacompra ile yapmadım sonuçta? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Arkadaşlar toplulukta nasıl paylaşırım ekran görüntümü? Hani o oyunun topluluk sayfasında çıkıyor ve herkes görebiliyor onu soruyorum, profilde paylaşmayı değil. Çok sağlam ssler aldığımı düşünüyorum ama beğeni yok. Toplulukta sslere bakıyorum 200 beğeni falan var ve profiller sağlam değil. Hepsinin arkadaşı yada tanıdığı olması imkansız yani. Yardımcı olursanız sevinirim.
.
.
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 254 (Bu ay: 84)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar