Arkadaşlar toplulukta nasıl paylaşırım ekran görüntümü? Hani o oyunun topluluk sayfasında çıkıyor ve herkes görebiliyor onu soruyorum, profilde paylaşmayı değil. Çok sağlam ssler aldığımı düşünüyorum ama beğeni yok. Toplulukta sslere bakıyorum 200 beğeni falan var ve profiller sağlam değil. Hepsinin arkadaşı yada tanıdığı olması imkansız yani. Yardımcı olursanız sevinirim. |
STEAM Ekran Görüntülerini Toplulukta Paylaşma
Steam, oyuncular arasında ekran görüntüsü paylaşmak için popüler bir platformdur. Oyun deneyimlerini başkalarıyla paylaşmak veya teknik desteğe başvurmak isteyen kullanıcılar için ekran görüntüsü paylaşma özelliğini kullanabilirler.
Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır ve Paylaşılır?
Steam oyunları oynarken F12 tuşuna basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Ekran görüntüleri varsayılan olarak oyunun yüklü olduğu dizindeki "screenshots" klasörüne kaydedilir.
Ekran görüntülerini toplulukta paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyin:
- Steam istemcinizi başlatın ve topluluk sekmesine gidin.
- Sol menüden "Ekran Görüntüleri" sekmesini seçin.
- Oyunun ekran görüntülerini yüklemek istediğiniz grubu veya oyuna özel topluluk merkezini bulun.
- "Yeni Ekran Görüntüsü Yükle" düğmesine tıklayın ve bilgisayarınızdan ekran görüntülerini seçin.
- İsteğe bağlı olarak bir başlık ve açıklama ekleyebilir ve ekran görüntülerinizi gizli veya herkese açık olarak ayarlayabilirsiniz.
- "Yükle" düğmesine tıklayarak ekran görüntülerini toplulukla paylaşın.
Ekran Görüntüsü Paylaşma Kuralları
Steam topluluğunda ekran görüntüsü paylaşırken aşağıdaki kurallara uymanız önemlidir:
- İzinsiz başkalarının ekran görüntülerini paylaşmayın.
- Telif hakkıyla korunan materyalleri paylaşmayın.
- Nefret dolu, şiddet içeren veya saldırgan ekran görüntüleri paylaşmayın.
- Kişisel bilgileri (ad, adres, telefon numarası vb.) içeren ekran görüntüleri paylaşmayın.