Bilgisayarım Aşırı Isınıp Kapanıyor
Merhaba Dostlar
Birkaç ün önce temizlemek için bilgisayarımı açtım. Bilgisayardaki tozu, soğutucuyu ve fanını temizledim termal macunu yenileyip bilgisayarı geri topladım.
Normalde bilgisayarım açma tuşuna ilk bastıktan sonra Windows açılana kadar son hızda çalışır, sonrasında durur ve işlemci yüküne göre hızlanırdı.
Temizlikten sonra bilgisayarı ilk açtığımda bilgisayarın fanı açılış sonrasında susmadı. Fan hariç her şey normal seyretti açılış esnasında. Masaüstündeyken ve boştayken normalde sesini duyurmazdı ama artık kayda değer bir hızda çalışıyor.
Sorun sadece bu olsa iyi, yaklaşık 10 dakika açık kaldıktan sonra kendini kapattı ve açılışta işlemci ısısı yükseldi diye uyarı verdi (90 derece). Tamam dedim olabilir termal macunu yanlış sürmüşümdür dedim, açtım baktım yanlış sürmemişim çipin her yerine eşit ve yeterince dağılmış. Anakartı ve işlemciyi kontrol ettim fiziksel bir hasar görünmüyordu.eski macunu temizleyip aynı şekilde yenisini sürdüm ve bilgisayarı geri topladım. Bunu üç defa yaptım üçünde de yüksek ısıdan dolayı 10 dakika içinde kendini kapattı.
Bilgisayar çalışırken fandan gelen ısıyı kontrol ettim fan çok hızlı çalışmasına rağmen üflediği hava gayet serindi.
Görev yöneticisini açtım bilgisayar arka planda bir şeyle uğraşmıyor tamamen boşta.
CoreTemp uygulamasıyla işlemcinin ısısını kontrol ettim, boştayken 50 dereceyi geçmiyor ve kapanırken de 50 derecenin altındayken kapanıyor.
Şu anda bilgisayar 10 dakikadan fazla kullanılamaz halde ve sizden yardım istediğim konu da şu dostlar;
Bir bilgisayar aşırı ısınmadığı halde kendini kapatıp, açılırken de “Ben az önce aşırı ısındığım için kapandım” der?
HP G62 Notebook PC
Intel Core i5 CPU M460
Bios Version F.48
Win10
DJI Osmo Mobile 3 Combo
Merhabalar arkadaşlar
Başlıktaki cihazı almak istiyorum fakat bir sorun var...
DJI ın resmi sitesinde fiyat birimi dolar ve sayfa ingilizce acaba oradan alsam türkiyeye kargolarlar mı?
Oradan almak istememin sebebi garanti ihtiyacım alursa sorun yaşamamak.
Fiyatlar:
Hepsiburada 1250tl
DJI store 1100tl
Apple Store 1099tl
N11 1299tl
Bunlar bilindik güvenilir siteler bi de adını daha önce duymadığım bir site var
Fotoakseuar 979tl
Dediğim gibi cihazın başına bir şey gelirse garanti konusunda sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden DJI Store dan almak istiyorum.
DJI Store Türkiye sayfasında da stokta gözükmüyor.
Sizce ne yapmalıyım? DJI Store den sonra en ucuz ve güvenilir Apple Store satıyor oradan mı alsam...
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
Ushanka ve Sovyet Rus Ordusu Arması
Merhabalar arkadaşlar...
Ben Ushanka almak istiyorum, üstünde sovyet ordusu arması olanından (orkak/çekiç)
Bu armayı taşımak suçluluk durumuna koyar mı beni?
Toplum için demiyorum, yasal olarak bu bir suç mudur?
İnternette buna dair bir açıklama bulamadım ama TR alışveriş sitelerinde de armalı olanını satmadıkları için kafam karıştı...
Konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?
SideSYNC
Merhabalar
SideSYNC ile ne USB ne WİFİ üzerinden hiçbir şekilde bilgisayarıma bağlanamıyorum çözümü nedir acaba?
Aradığım bir filmi bulma konusunda...
Arkadaşlar merhaba
son zamanlarda aklıma takılan çok eskiden tv de gördüğüm bir film aklıma geldi izlemek istiyorum ama filmin adını bilmiyorum, hatırladıklarım;
karanlık bir evreni vardı, ana karakterler bir kız bir erkek kardeş ve bu erkeğin bi arkadaşı, kız savaşçıydı sanırım
ve bir cihaz var bileğe takılan bu cihaz insanların DNA sını değiştirebiliyor bileğe bir delik açarak kanı emiyor ve değiştiriyor.
umarım bilen biri vardır dert oldu içime arama çubuğuna saçma sapan şeyler yazıyorum google sövcek en son
şimdiden çok teşekkürler
Samsung Galaxy Note 5 Wireless Fast Charging Adapter
|
SATA 3 to USB 3 Convertor
|
Uygulama İzinleri ve Önbellek
|
Laptop için RAM ve SSD
Laptop bios menüsünden işlemci ram vs. Ayarlarını değiştirmek
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.076 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware