Millenicom Deneyimim
Merhaba, yaklaşık 1 aydır Millenicom kullanıyorum deneyimimi size anlatmak istedim geçmeyi düşünen arkadaşlar varsa yazdıklarımı göz önünde bulundursun.
başvurumu 10 dakika içinde tamamladılar,pek bilinmeyen bir ilçede yaşamama rağmen 3 gün içerisinde internetimi bağladılar.İnternetim bağlandıktan sonra 10 gün boyunca işkence çektim, tam iptal edicem derken evime ücretsiz ekip göndermeyi kabul ettiler ve sorunum çözüldü.O günden beri modemi bir kere açıp kapatmadım bile.alt yapım 50 megabit destekliyordu 35lik paket aldım sorunsuz çalışıyor.Müşteri ile bağlantıları iyi arıza kaydı bıraktığınızda çözüm bulamasalar bile arıyorlar en azından 😅 Arkadaşını getir kampanyası ile 1 ay bedava oluyor.
Farklı model Ballistix RAM kullanmak sorun yaratır mı?
Merhaba, bu altta belirttiğim 2 farklı model RAM'i kullanan arkadaşlar var mı? Ballistiğin Sport lt RAM'leri bulunmuyor, yanında aynı modelini alsam herhangi bir sorun olur mu? Vatan Bilgisayar'daki eleman sorun olmaz demişti fakat sorun olacağını söyleyenler oldu. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
seri numarası farklı ramler dual channel calışır mı ?
Merhaba,sahip olduğum ram : https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-ballistix-sport-lt-gray-ddr4-3000mhz-cl16-1-35v-pc-ram.html fakat piyasada bu ramden yok üretilmiyor sanırım (2 sene önce almıştım)
vatan bilgisayardaki arkadaşa sorduğumda bunu yanına takıp 16 gb yapabilirsin demişti : https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-8gb-1x8gb-ballistix-ddr4-3000mhz-cl15-pc-ram.html
ikisinin cl ve mhz değerleri aynı fakat seri numaraları farklı, dual channel olarak çalışabilirler mi ? Yeşillendirirseniz sevinirim
TERMAL MACUN BOZUK MU
Konuyu umarım doğru yere açmışımdır..
merhabalar, çalıştığım yerde crosair marka sıvı soğutmanın kutusu vardı, kutunun içinden 4 5 tüp termal macun çıktı.Bana çok katı geldi sizce bozuk olabilir mi ?
Ram Overclock
GTA 5 ONLİNE MOD FPS SORUNU
|
Öncelik olarak RAM mi SSD mi ?
|
SSD Tavsiyesi
|
İşlemci fan hızını anakart mı ayarlıyor ?
|
ramin CL değerini öğrenmek
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.693 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware