Bildirim
GTA 5 ONLİNE MOD FPS SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GTA5 Online Modun Optimizasyonu düzgün yapılmamış sorun ondan kaynaklanıyormuş.Umarım düzeltirler. -
Epic games ücretsiz vermeden önce ben 60 fps alıyordum online da ücretsiz olduktan sonra 40 35 fps almaya başladım pek anlamam bu işlerden ama yoğunluktan sunucular iyi çalışamıyor olabilir -
serverleri zaten kötüydü.Epic gamesten yüklü para almışlardır diye düşünüyorum.Düzeltsinler bi zahmet -
gta 5 in serverleri sabit server değil kullanıcıların açtığı sanal serverlarla yapılıyor bundan kaynaklı fps düşüklükleri oluyor. örneğin eskiden msn vardı dosya gönderirken kendi serverini değil sizinkini kullanıp dosyayı karşıya yüklemeyi sağlardı. gta onlinede aynen öyle. -
Online kısmına tıklayıp join diyorum başkasının serverine girmiyorumdur herhalde -
yok gta 5 onlineda herkes kendi serverindedir. sadece ana serverdan yaptığınız şeyler doğrulanır. örneğin serverda tek kalma yöntemi vardır. herkesi serverdan atmış gösterir aslında onları atmaz sizi onlardan ayırır. siz tek bşaınıza serverda oynamaya devam edersiniz. -
anladım teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X