Ptt kargo Araştırma Başlatıldı
Merhabalar. Yurtdışı alışveriş kargom gümrükten geçti (21.40 tl vergi ücreti çıktı.) bulunduğum ilin ana dağıtım merkezine geldi torba açıldı 2 gün sonra dağıtıma çıkacağına araştırma başlatıldı diye bir ibare çıktı. Daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ne yapmam gerekiyor bilemedim yıllardır yurtdışı alışveirişi yaparım ilk defa böyle bir şaçmalığa rastlıyorum.
Teslim açıklamasında ise "Diğer-El Konuldu İmha Edildi" diye bir ibare bırakılmış. Nasıl yanı anlayamadım?? İmha etmek ne demek dağıtıma çıkmadan, kafam karışık..
Gelişme oldukça editleyeceğim. Buna benzer bir konuya rastlayamadım..
Merhabalar. Aylardır internet altyapısı başvurusu ile uğraşıyorum ama bir türlü sonuç alamıyorum. Bina altında türk telekom fiber kablosu var ancak kurulum yapılmamış durumda. Son olarak ise açık kapı üzerinden bir başvuru yaptım.
İSKENDERUN TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE; ************ İskenderun, Hatay ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİM. BİNAMIZDA TELEKOM ALTYAPISI OLMADIĞINDAN HİZMET ALINAMAMAKTADIR. YENİ ABONELİK BAŞVURULARI VE NAKİL TALEPLERİ YAPILAMAMAKTADIR. ADRESİMİZE TELEKOM ALTYAPISI TALEP ETMEKTEYİZ/ETMEKTEYİM. ALTYAPI TEMİN SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMENİZİ ARZ EDERİM.
Şeklindeki başvuraya şöyle bir cevap verdiler;
HATAY TÜRK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNÜN cevabi yazısı şu şekildedir; Söz konusu adresteki binaya kadar fiberimiz kablo gitmektedir. Bina müteahhitti bina içi fiberi sistem odasına getirmediğinden sistem odasına kablo çekilememektedir. Müşteri bina sistem odası ile Şirketimize ait menhol arasında kazıyı tamamlanması halinde altyapı sağlanabilecektir.
Tam olarak ne demek istediklerini çözemedim. Menhole ben mi fiber çekeceğim binada zaten tt menholden çekilmiş fiber var kendileri de diyor bunu (bozuk bir türkçe ile de olsa). Kazma kürek ile ben mi girişeceğim bu işe kafam almıyor forum.. Yardımlarınızı bekliyorum.
Vodafone fiber 500mbps
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.302 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar