25.06.2022 Tarihinde Vavacars’dan 27AHB615 Plakalı araç için 3.000₺ ön ödememi yaptım.
27.06.2022 Tarihinde ise sabah 09.12 de müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede arkadaşımın 1 Hazirandan önce almış olduğu referans kodunu müşteri hizmetlerine iletmek istediğimi ve arkadaşını getir kampanyasından yararlanmak istediğimi belirttim ve buna istinaden müşteri temsilcisi bana kampanyanın bittiğini ve inidirimin geçerli olmayacağını belirtti.
Daha sonra müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda 09.17 MTV Bizden kampanyasını sorduğum da evet bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz dedi ve buna istinaden vekaletimi ve geri kalan ödemeyi yaptım.
Müşteri hizmetleriyle daha sonra ki görüşmelerim de referans kodunun 1 Haziran öncesinde olduğu için müşteri memnuniyeti açısından geçerli olduğunu ancak ödemeyi yaptığım için yararlanamadığını ve MTV kampanyasından da ön ödemeyi ayın 25inde yaptığım için yararlanamadığımı belirttiler.
Her 2 kampanyadan da müşteri hizmetlerinin bana verdiği yanlış bilgilendirme açısından yararlanamadığımı ve yaptığım inceleme başvurusu talebine de 3 iş günü geçmesine rağmen hiç bir dönüş yapılmadı.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.
Tarafıma 0545 961 19 35 nolu telefondan iletişime geçilmesini arz ederim.
Millenicom Pişmanlıktır
|
Millenicom 8 Mbps 47.90₺
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.255 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası