Ekran Kartımda Büyük Bir Sorun Var Kod: 45
Öncelikle merhaba herkese. Acer marka bir laptopum var. 1.5 yıl oldu alalı. İçinde amd marka bir işlemci ve buna bağlı dahili bir ekran kartı mevcut bir de amd marka harici ekran kartım var. Sorunum şu 5-6 aydır bilgisayarımı fişten çektiğimde pil ile çalışırken mavi ekran alıyordum. Kod " driver power state failure " Daha sonra harici ekran kartımı devre dışı bıraktığımda bu sorunun çözüldüğünü görünce ondan kaynaklandığını anlamış oldum. Neyse prize takılı idare ediyordum. Bu 1-2 haftadır da kod 45 hatası almaya başladım. Bilgisayar dahili ekran kartıyla sorunsuz çalışıyor ve harici olan radeon 540x şeffaf bir şekilde kod 45 hatası veriyor. Tüm sürücüleri defalarca kaldırıp kurdum. Her seferinde düzliyor ama 1-2 aç kapadan sonra yine bozuluyor. Amd ile görüştüm onlarda bana sürücüleri kaldırıp kurdurdu yine aynı şey tekrarlandı. Format attım sonuç yine aynı. Ne yapmalıyım. Hata sistemsel mi donanımsal mı? Bilgisayarı aktif kullandığım için uzun süre teknik servise bırakmakta zor geliyor. Fikir, öneri ve bilgilerinize muhtacım. Teşekkürler.
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 492 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ekran kartı