Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik
Sayfaya giriş yaptıktan sonra solda çıkan kodu kopyalayarak 6 ay ücretsiz Amazon prime sahibi olabilirsiniz.
Samsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir.
Arkadaşlar bilginiz olsun.
Kampanya koşulu ve kullanımı burada tarif ediyor.
ABD den en 2 laptop getirme?
Selam arkadaşlar güncel konu bulamadım arkadaşım ABD de haftaya gelecek şuan black friday indirimleri ufak ufak başladı 2 adet laptop getirmek istiyorum gümrükte sorun olurmu 2 adet cihaz getirebilir miyiz.
Apple card geri ödeme hakkında
Merhaba arkadaşlar arkadaşım ABD de yaşıyor gelirken telefon getirtmeyi düşünüyorum Apple yaptığı bir kampanya var Apple kart ile alışveriş yaptığınızda Apple ürünlerine 24 ay sıfır faiz imkanı sunuyor arkadaşımın kartı var benim için 2 3ürün alıcak 24 ay taksite bölücek kendisi benim tr deki döviz hesabımı kartına bağlıcak aylık ödemelerin ordan çekilmesi için bu işlem hakkında bilgisi olan var mı her ay para kestiğinde benden masraf kesilir mi veya farklı bir alternatif varmı
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 103
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 29.776 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 103 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar