Sayfaya giriş yaptıktan sonra solda çıkan kodu kopyalayarak 6 ay ücretsiz Amazon prime sahibi olabilirsiniz. shopsamsung.com Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-hediye-kampanyasi?cid=tr_ow_push_m-gc-mena_mx_l_184427_amazonlaunch_na_group6_w13_c_en&utm_source=cdm&utm_campaign=184427&t4utm_medium=push&utm_content=tr_ow_m-gc-mena_mx_l_amazonlaunch_na_group6_w13_c_enSamsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir. Arkadaşlar bilginiz olsun. Kampanya koşulu ve kullanımı burada tarif ediyor. shopsamsung.com Samsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşya https://shop.samsung.com/tr/amazon-prime-kampanya-kosullari< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay92 -- 23 Kasım 2023; 17:16:49 > |
Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik
-
-
Nereden aktif ediyoruz şuan aktif üyeliğim mevcut onu iptal etmem mi gerekiyor -
kod istiyor . samsungdan cihaz almanız gerekiyor diye biliyorum. ben s23 aldım diye vermişti bana.
-
Süper paylaşım çok teşekkürler. Aktif prime yoktu, sayfanın solunda çıkan kodu bannera tıklayarak anında aldım.
-
Teşekkürler, yaptık.
-
Samsung un vermediği hakkım olan kodu sayenizde aldım. -
solda çıkan kod nerde yaw
-
Reklam engelleyici varsa tarayıcılarınızda kod çıkmaz sol tarafta. Kapatın engelleyiciyi, o zaman açılıyor biraz bekleyince.
-
Teşekkürler kaptım.
Bilgisayar başında eğer kupon çıkmayan varsa adblock kapatın yine çıkmazsa F12 ile Mobile görünüme alın.
-
hahah valla oldu haa tşkler
-
hesaba nereden giriyoruz bunu. bnm devam eden bi üyeliğim var.
-
Ücretsiz 1 ay üyeliğimi bugun aktif etmistim banada 6 ay ücretsiz üyelik geldi nasıl üyeliğime ekleyebilirim ? -
Kodu nasıl aktifleştiriyoruz? -
Kod çıkmayanlar girsin.
GY825P622TE7BM
CAC74FVUCXWZBP
ZQWA69GG7L5BBT
5V3ARSHLZNLFBH
C4X39BU9SZDTBK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 23 Kasım 2023; 14:43:53 > -
Zaten Prime üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu teklifi kullandığınızda üyeliğinizi 6 ay uzatacağız. Mevcut üyeliğinizin kalanını koruyacaksınız.
dedi ama olup olmadıgını nereden görüyoruz bilmiyorum.
-
Faydalandım, çok teşekkürler. -
Mevcut aboneliğim vardı Haziran 2024 e kadar bedava kullanım yapacağım teşekkür ederim. -
Hesap, premium üyeliğinizi yönetin, üyeliğini yönet kısmından görebilirsiniz.
-
Faydalandım, teşekkürler. Haziran 2024 uzattı üyelik süresini.
-
Direkt kart bilgilerini istiyor web sayfasında
Umarım elinizde patlar. |
İnsanları anlamak zor. İstesem konuyu açmazdım ve patlayana kadar kod stoklarlar satardım. 1 tane kendim için kullandım sadece 2. Bir kod bile almadım.Paylaşmak güzeldir arkadaşlar.
|
reklam engelleyiciyi kapat, solda hemen beliriyor. Adımlar şöyle: |
Sakın bu akbabalardan kod mod almayın, adama bak 100 tl hediye kartı istiyor karşılığında |
Taze Kodlar: T6Z3Y92YL5HJB9 RXKXX5P3R8RPBE Z64DXHBSKSE2BX R4JAFZS8VGK5B6 3ADF3F744WQ5BV 7UCNKMLTLF2UBD UPYKD8547888BP JC2LDJWRUBEPBS DRR7E4XXFTRJBM Kodu gireceğiniz yer: https://www.amazon.com.tr/subscriptions/external/token?claimCode= |
bende prime üyeliğime 6 ay ekledim fakat sonradan toptan tüm abonelikler iptal edilecek gibi biz sezgiye kapılıyorum. :D kampanya şartlarını okudum bu random dağıtılan bişey değilmişki samsungdan cihaz alanlara 30 gün sonra gönderilen bir içerikmiş... |
Valla yalan olmasın 100den fazla kod aldım ve hepsini de kodu yapamayan insanlara attım. Hiç de aklıma para vs. olmadı, elimde kalmış olsa yine de parasız atardım. |
Bir açık oldu, siteye giren herkese dağıttılar kodu. İptal ederlerse kimse ağlamasın bence de. |
Bunları attım sanırım başkalarına ama yine de kontrol edin alınmayan varsa alırsınız. Düzenleme: Başka kod kalmadı maalesef. GS6FS29E2NHJBX MZQFUEGVDYW5BJ 4CBYF9VK3F3WBZ B5B7N6AS7JQ9BA HZXFBL4XQH7YB9 GEZT75TMH6ELBQ 2LVNTZ42T4S2BV FGTXAMMFH6X2BD 4RZT4MWS8WQJBN 6C8D7R9NQFYTBR 3QGU57DJ48ZVBJ Z8NMVVY7HRJ3BE TUGW8ZCKY43PBB |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- kırmızı fırsat 16 gb
- starbucks doğum günü
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- osse mi rayban mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X