Şimdi Ara

Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
19
Favori
28.789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • site çökmeye başladı. ekşisözlük, webtekno gibi yerlerde paylaşılmış, biter yakında.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Bitmesi sorun değil de, aktif üyelikleri iptal etmeseler iyi.

• ultrahasan U kullanıcısına yanıt

reklam engelleyiciyi kapat, solda hemen beliriyor. Adımlar şöyle:

Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Sadece Galaxy alanlaraydı bu kampanya kesin bi bug oldu bu işten sorumlu yazılımcının başı derde girecekSamsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik 

• bende bu hesap bu kampanya için uygun değil diyor anlayamadım :)

• Teşekkürler mayıs 24 e kadar uzadı
  • Kod paylaşabilecek var mı acaba?

• Aktif premium üyeliğim mevcut. Kod verdi bana. Bu kodu nereden girebilirim
  • Kod alamayan ve etkinleştirme sorunu yaşayan arkadaşlar mobilden denesin, mobilden yapabildim sadece.

• JLAEANMNEQ3QB5

alamayanlar için Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik 

• biri pmden kod atabılır mı alamadım birtürlü

• uygulamaya bile giremiyorum :D eşime s20fe almıştık olur mu onu deniyecektim pm den kod atabilen varsa teşekkür ederim

• -OFLU- kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Samsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir.
  • Kodu kopyaladıktan sonra yanlışlıkla başka bir şey daha kopyalamisim. Nasıl bir şanssızlık bu. Şimdi kod da uçtu.
  • Sayfa açılmıyor hemen de patlattınız
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

evet o ihtimalde var, kampanya şartlarında hala telefon alanlar için geçerli olduğu yazıyor. yanlışlıkla açtılar heralde;

"AMAZON PRIME 6 AYLIK ÜYELİK HEDİYE’ Kampanyasından, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi tarafından ithal edilen, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktalarından Galaxy akıllı telefon ya da tablet modellerinden birini satın alıp etkinleştiren ve kampanya şartlarını sağlayan katılımcılar için geçerlidir."

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.