|
Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (5. sayfa)
-
-
site çökmeye başladı. ekşisözlük, webtekno gibi yerlerde paylaşılmış, biter yakında.
-
Bitmesi sorun değil de, aktif üyelikleri iptal etmeseler iyi.
-
reklam engelleyiciyi kapat, solda hemen beliriyor. Adımlar şöyle:
-
Teşekkürler
-
Sadece Galaxy alanlaraydı bu kampanya kesin bi bug oldu bu işten sorumlu yazılımcının başı derde girecek
-
bende bu hesap bu kampanya için uygun değil diyor anlayamadım :)
-
Teşekkürler mayıs 24 e kadar uzadı -
Kod paylaşabilecek var mı acaba?
-
Aktif premium üyeliğim mevcut. Kod verdi bana. Bu kodu nereden girebilirim -
Kod alamayan ve etkinleştirme sorunu yaşayan arkadaşlar mobilden denesin, mobilden yapabildim sadece.
-
JLAEANMNEQ3QB5
alamayanlar için
-
biri pmden kod atabılır mı alamadım birtürlü
-
uygulamaya bile giremiyorum :D eşime s20fe almıştık olur mu onu deniyecektim pm den kod atabilen varsa teşekkür ederim
-
Alıntı
metni:Samsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir. -
Kodu kopyaladıktan sonra yanlışlıkla başka bir şey daha kopyalamisim. Nasıl bir şanssızlık bu. Şimdi kod da uçtu. -
Sayfa açılmıyor hemen de patlattınız -
evet o ihtimalde var, kampanya şartlarında hala telefon alanlar için geçerli olduğu yazıyor. yanlışlıkla açtılar heralde;
"AMAZON PRIME 6 AYLIK ÜYELİK HEDİYE’ Kampanyasından, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi tarafından ithal edilen, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktalarından Galaxy akıllı telefon ya da tablet modellerinden birini satın alıp etkinleştiren ve kampanya şartlarını sağlayan katılımcılar için geçerlidir."
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X