Samsung S21 kullanıyorum. Ağustos ayında yine Samsung tablet aldığım için 6 aylık prime kodu vermişlerdi ve onun süresi Şubatta bitecek. O aktif olduğu için mi acaba ? Herhangi hatalı giriş yapmadım. Evet kodu kendi cihazımdan aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 25 Kasım 2023; 20:56:2 > |
Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (19. sayfa)
-
-
Her Katılımcı, kampanyaya 1 kez katılabilir. Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez
Evet aynen bahsettiginiz sebeple artık yeni bir kod tanimlayamazsiniz yazana gore ...keske yapabilseniz ve su anki sürenize 6 ay direk eklese ama bunun mumkun olmadigini acikca yazmislar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Kasım 2023; 21:0:42 > -
Tüh neyse artık yapacak birşey yok. Teşekkürler
-
Tüh neyse artık yapacak birşey yok. Teşekkürler
Bu arada arkadaşıam verdim kodu ama onda da aynı hatayı verdi.
Bu adresten girdirttim kodu doğru değil mi ?
www.amazon.comhttps://www.amazon.com/prime/promo/landing -
-
Arkadaşlar 1 adet kod lazım -
Samsung tel olmayınca kod alamıyorum kullanmayacak varsa verirse memnun olurum saygilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevallielci -- 26 Kasım 2023; 17:18:25 > -
LURY4R49ND4WBJ -
çok uğrastım ama olmadı kodu olan var mı çok teşekkürler sımdıden
-
telden pcden demedim ama olmadı malesef, elinde fazla kod olan varsa 1 adet verirse bana çok dua ederim kendisine :) -
Arkadaşlar kodu olan varsa aysegng@gmail.com atabilirse sevinirim. Gerçekten ihtiyacım var. Sağolun.
-
Kod lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
-
merhaba arkadaşlar kodu olan var ise pm atarsa özelden çok sevinirim. teşekkürler
-
Daha önce verdiğim kişiler oldu, geri dönmeyenler oldu, kullanılmış olanlar olabilir.
FD36BE52QPMHBH
ZM2KPL4YXZT8B2
2W6ANYGJA6RYBQ
XQU5BZUWVAFVBR
QP8WYCGFTTJVBP
NBCZRYTB3G7FB3
-
çok teşekkür ederim
-
Bu kampanya hala devam ediyor mu ?
-
Hayır
-
Üyeliğinizi iptal etmeyi unutmayın beyler -
Şu kısma bakın, bir ay daha 7,90 dan devam edebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X