Samsung S21 kullanıyorum. Ağustos ayında yine Samsung tablet aldığım için 6 aylık prime kodu vermişlerdi ve onun süresi Şubatta bitecek. O aktif olduğu için mi acaba ? Herhangi hatalı giriş yapmadım. Evet kodu kendi cihazımdan aldım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmuT__35 -- 25 Kasım 2023; 20:56:2 > |
Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (19. sayfa)

-
-
Her Katılımcı, kampanyaya 1 kez katılabilir. Kampanya, başka kampanyalarla birleştirilemez
Evet aynen bahsettiginiz sebeple artık yeni bir kod tanimlayamazsiniz yazana gore ...keske yapabilseniz ve su anki sürenize 6 ay direk eklese ama bunun mumkun olmadigini acikca yazmislar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 25 Kasım 2023; 21:0:42 > -
Tüh neyse artık yapacak birşey yok. Teşekkürler
-
Tüh neyse artık yapacak birşey yok. Teşekkürler
Bu arada arkadaşıam verdim kodu ama onda da aynı hatayı verdi.
Bu adresten girdirttim kodu doğru değil mi ?
https://www.amazon.com/prime/promo/landingwww.amazon.com
-
-
Arkadaşlar 1 adet kod lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung tel olmayınca kod alamıyorum kullanmayacak varsa verirse memnun olurum saygilar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zevallielci -- 26 Kasım 2023; 17:18:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LURY4R49ND4WBJ
çok uğrastım ama olmadı kodu olan var mı çok teşekkürler sımdıden
-
telden pcden demedim ama olmadı malesef, elinde fazla kod olan varsa 1 adet verirse bana çok dua ederim kendisine :)
Arkadaşlar kodu olan varsa aysegng@gmail.com atabilirse sevinirim. Gerçekten ihtiyacım var. Sağolun.
-
Kod lazım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
merhaba arkadaşlar kodu olan var ise pm atarsa özelden çok sevinirim. teşekkürler
-
Daha önce verdiğim kişiler oldu, geri dönmeyenler oldu, kullanılmış olanlar olabilir.
FD36BE52QPMHBH
ZM2KPL4YXZT8B2
2W6ANYGJA6RYBQ
XQU5BZUWVAFVBR
QP8WYCGFTTJVBP
NBCZRYTB3G7FB3
-
çok teşekkür ederim
-
Bu kampanya hala devam ediyor mu ?
-
Hayır
Üyeliğinizi iptal etmeyi unutmayın beyler
Şu kısma bakın, bir ay daha 7,90 dan devam edebiliyor.
-
Bu kampanyayı 2023'de kullanıp 6 ay Prime aboneliği alanlar Members uygulamasına girip "Kuponlarım" sekmesine girip bakarsanız geçmişteki kullanılmış kampanyanın süresi sanki 4 aymış olarak görünüyor saçma şekilde. Sanırım yeni/güncel kampanya süresi ile eskisini karıştırdılar sistemsel olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Şubat 2025; 20:31:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X