Bildirim
Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam anlamadım nasıl yaptınız tam olarak? Prime üyeliği iptal edip mi yapınca oldu demek istiyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut prime üyeliğiniz samsung galaxy alanlara verilen üyelik miydi? Yoksa normal her ay ücret mi veriyordunuz?
Evet şuan Samsung kampanyasıyla kullanıyorum maille kod gelmişti öyle etkinleştirmiştim,üzerine ilave etme bizim çabamız :)
Evet böyleydi.. Bugün yarın üyeliği devam ettirecektim (yeniden üyelik ile) fakat şimdi 6 aylık hediye üyeliği alınca önceki teklif geçersiz mi oldu acaba :)
Neyse şansımı, avantajları fazla zorlamaya gerek yok... O önceki teklif geçersiz olsa bile yine bu da fena olmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kod paylaşabilecek var mı özelden 1 adet :(
-
Yakalayamadık nasip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özelden kod verebilecek var mı
Fazla kodu olan var mı?
Sen varya nasıl bir kralsın teşekkürler hocam..
Özelden kullanmadığı kodu atabilecek var mı?
-
Bu yaşandı tam olarak
Serdar BlueyoutubeKolpaçino Hapishane Sahnesi Fullhttps://youtu.be/BMvwK6kl6tU?si=8tzFS9g7SIj11P0A&t=39 -
Şuan çalışıyor mu
Özelden Kod verecek var mı acaba? Katılım dolmuş galiba
Fazla kodu olan var mı? Alamadım.
-
Sayfa açık ama kod vermyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X