Arkadaşlar laptop kullanıyorum birkaç hafta önce başladı sorunum. Laptopu açtığımda her seferinde tereddütsüz bağlantım "internet yok, güvenli" yazısına dönüyor. Çözümü ise garip. Bağlantıyı Kes'e basıyorum sonra tekrardan bağlana tıklıyorum sonrasında "son erişiminizden sonra bir şeyler değişti" gibi bir şey yazıyor ve benden şifre istiyor. Şifreyi girmeden 3-4 saniye bekliyorum ve internete bağlanmış oluyor. Bu sadece laptopu açtığımda değil bazen internette gezinirken de oluyor. İnternetle ilgili bir sorun değil evdeki diğer laptopta ve telefonlarda böyle bir durum yaşamadım. Nasıl çözebilirim?
(NOT: İnternet>Yandex Hizmetleri üzerinden açtım konuyu uygun başlık bulamadım kusura bakmayın)
Selamünaleyküm. Vatan ve teknosa ile ilgili bir sorun yaşamaktayım. Ben yaklaşık 20 ay önce laptop satın aldım ve garanti süresi 2 yıl. yani birkaç ay sonunda garantisi bitiyor ve daha önce hiç garantiye vermedim ve laptopu garantiye göndermek istiyorum fakat laptopun fişi,garanti belgesi veya kutusu falan hiçbiri elimde yok. Elimde olan tek şey laptop ve şarj cihazı. Ve işleri daha da berbat edecek şey şu ki, laptopu nereden aldığımızı hatırlamıyorum ya vatandı ya da teknosaydı. Bildiğim kadarıyla firmalar ürünlerin e faturalarını 5 yıl boyunca saklamak zorunda ve ben bu sayede ürünü hangi şirketten aldığımı bulabileceğimi düşünüp sırasıyla iki şirketin de müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. teknosa, bana sadece şubeye gidip telefon numarası ile satın alınan ürünlerin listesini görebileceğimi belirtirken, vatan bana ürün kimin adına satın alındıysa o kişinin t.c kimlik no suyla şubeye gelmemi söylediler. laptopu benim değil babamın adına aldığımı belirttiğimde teknosa, "tamam, siz şubeye gelip babanızın telefon numarasını söylemeniz sonucunda ürünleri görebilirsiniz" derken vatan bana babamın kimliğiyle beraber gelmesi gerektiğini belirtti. Babamın vefat ettiğini belirttiğimde bana ölüm belgesi ve kimlikle siz getirin o zaman dediler dalga geçer gibi. madem t.c kimlik no bu kadar gerekli neden teknosa istemedi de vatan inadına inadına istiyor? Yani kısaca laptopu hangi şirketten aldığımı bulup garantiye göndermem lazım ama fişi vs. bende olmadığı için bunu yapamıyorum. İnternet üzerinden veya telefon görüşmesinden(ben tel no. yu söylesem onlar sistemden fln satın alınan ürünlerin listesine baksalar) olmuyor mu? Yani kısaca ürünü nereden aldığımı daha kolay nasıl öğrenebilirim? Biraz Uzun Gelmiş Olabilir Kusura Bakmayın Okursanız Çok Sevinirim :)
Arkadaşlar Selamünaleyküm. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim çünkü nereye açacağımı bilemedim. Soruma geçiyorum;
Bilgisayar üzerinden ek iş olarak, aylık 1000 tl bile olsa yapabileceğim iş var mıdır acaba? Mesela günde 3-4 saat çalışıp 1 ayda 1000 tl kazanabileceğim bir iş. O saçma sapan anket sitelerinden falan değil, evimde kendi bilgisayarım üzerinden yapabileceğim bir iş. (Ekstra olarak yazılım bilmek falan gerekmeyen bir iş olursa güzel olur. Yani kısaca o kadar zor olmayacak, iş hakkında bilgi,tecrübe gerektirmeyen, aylık 1000 tl bile olsa hatta daha az bile olur hiç fakretmez sadece ek bir meslek)
Cevaplarınızı Bekliyorum :) ...
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 703 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet