Steam Hesap Paylaşımı
Merhabalar arkadaşlar ben uzun bir süredir bu forumda üyeyim daha önceleri football manager oyununda bu forumda bir paylaşım başlığı altında oyun alıp hesap paylaşımı yapmıştım uzun süre memnun kaldık insanlarla hala soranlarımda var şükür güzel ilişkilerim oldu bu sayede. Şimdi ise artık bir çalışanım ve halim vaktim şükür yerinde aklıma bir fikir geldi ve sizinle bunu paylaşıp istişare edip uygulamaya geçmeyi düşünüyorum. Biliyorsunuz ki oyun fiyatları artık 1000 tl'nin üzerinde bahsettiğim oyunlar triple AAA Call of duty vs gibi oyunlar ben artık fotball manager oyunundaki paylaşım olayını tüm oyunlarda yapıp genç arkadaşlarımızın da bu oyunlara orjinal olarak sahip olmasını istiyorum sadece genç arakadaşlarımız değil tüm ülke halkı olarak zor dönemden geçiyoruz oyun sever arkadaşlarımın ucuz yollu olarak oyuna sahip olabilmesi taraftarıyım.
İstediğim düzen şu şekilde
Her oyun için bir hesap ve oyunun fiyatına göre çok fazla kişilik olmayan oyun grupları ve bu gruptakilerin güncellemeler için online olarakta oynaması için watsapp grupları
steam hesapları hiç bir zaman şifresi vs değişmeyip ömür boyu sahip olma
oyunlara 10'da biri fiyatına sahip olma avantajı
ve burada bizim seçtiğimiz oyunları alıp kullanma
Dostlarım fikrimi size sunuyorum yani isterseniz böyle bir şeye girişicem.. Destekleriniz ve istemeniz benim için çok önemli
Logitech f710 garanti için seri numara
|
Nano reciever yapımı
|
LAPTOPUN İÇİNİ AÇMAK İÇİN VİDA YOK
|
LAPTOP VİDALARINDA KAPAK OLMASI SORUNU
|
BIOS problemi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 47
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.456 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware