< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İburakonal -- 12 Ocak 2021; 18:24:26 > |
LAPTOP VİDALARINDA KAPAK OLMASI SORUNU
-
-
-
Vay namussuzlar! Şunların yaptıkları işe bak ya... Eskiden laptopların altına kapak koyarlardı. Rahatça bir kaç vidayı söküp ister RAM ister HDD değiştirebilirdik. Bunun bataryasını bile çıkarılamaz tipte yapmışlar.
Şimdiki laptopların hepsi böyle mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragonVay namussuzlar! Şunların yaptıkları işe bak ya... Eskiden laptopların altına kapak koyarlardı. Rahatça bir kaç vidayı söküp ister RAM ister HDD değiştirebilirdik. Bunun bataryasını bile çıkarılamaz tipte yapmışlar.
Şimdiki laptopların hepsi böyle mi?
Çoğu böyle bildiğim kadarıyla
-
Abi birde ayıptır söylemesi benim çok acayip bir bilgisayarcım var adama götürüyom yapıyo parasını veriyom adam bir daha götüreyim diye kapakları geri takmış yaa arkadaş belki ssd bozuk benim çıkarcam göndercem hemen insan bir yardımcı olur -
Batarya çıkarmak için, RAM, HDD değiştirmek için içini açmak gerekiyorsa ben şahsen o laptopu almak istemem. Hiç sevmediğim şeyler. Cep telefonlarının pilini çıkarılamaz yaptılar onları da sevmiyorum. En basit şeyler için servise muhtaç bırakıyorlar.
-
Aynen öyle hocam çok irite edici bir mevzu az kaldı bende değiştirecem hocam laptopuda işte son demler idare ediyoruz mecbur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X