J1 vizeden F1 vizeye geçiş
Hocamlar merhaba, bu yaz wat programıyla amerikaya gideceğim. Orda vizemi F1 e çevirmeyi düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz dil okulu vs var mı? Daha önce yapan varsa masrafları hemen hemen ne kadar oluyor ?
Work and Travel 2022
Hocam iyi forumlar öncelikle, bu yaz wat yapacağım ve skyscannerdan birkaç uçak bileti araştırması yaptım. Bazı siteler güvenilir görünmüyor ancak THY de çok pahalı oluyor. 5 kişiyiz ve beraber alabiliriz. Önerebileceğiniz bir yöntem var mı uçak bileti almak için acenta vs gibi ya da başka bir yöntem. Şimdiden teşekkürler.
ODTÜ İKTİSAT VS ÖZYEĞİN YBS ?
Hocam iyi forumlar,
Ben odtü iktisat 2.sınıftayım ve size bi konu danışmak istiyorum. Bölüm benim için çok zorlayıcı sınıfta kalma vs gibi bi durum yok ancak online süreçler vs 2.5 ort bandındayım ve bunu yaparken bile zorlandım. Aslında akademik olarak hayatımda hiç düzenli çalışmadım ve okul düzenli çalışma istiyor 3+ yapmak için. Malum türkiyeden gitmek istiyorum yurt dışı yüksek vs için ama onun için de 3+ ort gerekiyor. Sevmediğim bir bölümde ya da derslerde 3+ yapamam kendimi biliyorum. Ybs derslerini biliyorum arkadaşlarım vs var (boun, kadir has, yeditepe) bence çok güzel. Hayatıma yeni bi başlangıç yapmak istiyorum ve yatay geçişle geçmek istiyorum. 2.sınıfta merkeziyle geçebiliyor muyum puanım yetiyor.
PC önerisi
Hocalarım yazın wat yapacağım da bi gaming laptop almak istiyorum fiyatları az çok tartmak için özellikleri toplamam lazım. Mesela monster gibi özelleştirme yapabileceğim bi site vs biliyo musunuz ?
Bireysel Modem
|
Amerika'da Work and Travel
Hocam ODTÜ'de okuyorum 1.sınıf öğrencisiyim bu sene 2'ye geçeceğim ve ortalama bir ingilizce seviyem var okulun ingilizce olması sebebiyle. Bu yüzden verdiğim parayı alabilir miyim sizce ve 2 işte çalışmayı düşünüyorum. 2022 yazı için kayıt olmayı düşünüyorum ve önerebileceğiniz şirket var mı ?
Sağlam yazılımcı?
|
Steam guarda sahip hesap çalınabilir mi?
|
ODTÜ iktisat
|
Steamde dolandırıldım.
Hocam bir bıçağım vardı ama dolandırıldım. Hep dolandırılmam derdim ama salaklığıma denk geldi. Var mı bir çözüm yolu moralim çok bozuk. Soğuk su iç vs demeyin lütfen...
Odtü İktisat |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 521
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.841 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar