15 yaşında spor
İyi günler ben 15 yaşındayım boyum 1.65 1 yıla yakındır evde ekipmansız spor yapıyorum ama 2 ay önce ekipmanlar aldım ve daha sıkı çalışıyorum şu ana kadar herhangi bir problemim olmadı fakat internette erken yaşta spora başlamak hakkında zararlı, boy uzamasını önler gibi şeyler okudum bunun doğruluğu nedir?
İyi günler ilk önce sorunumdan bahsetmek istiyorum bilgisayarım win 10 du fakat format attığımızda win 8.1 e düştü bu 3 yıl önce gerçekleşmiş bir olay o sırada bilgisayarım abimdeydi ve abim format attığıdna bilgisayarım win 8.1 e inmiş aslında bilgisayarımı ilk aldığımızda win 8.1 di daha sonra win 10 çıkınca bilgisayarıma bedava win 10 geldi daha sonra formatla win 8.1 e düştü bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Bluetooth kulaklık sorunu
Kulaklığım bilgisayarıma bağlanmıyor. Kulaklığı görüyor ama paire basınca 1dk bekliyo ve ardından hata verip bağlanmayı bırakıyor.
Bu sorunun kaynağı bilgisayarım diye düşünüyorum çünki telefonumu bağlamayı denediğimde bağlanmadı ama kulaklığımdada sorunlar var misal şu anda ışığı yanıp sönüyo ama kapatma tuşuna basmama ramen kapanıyor. Kulaklığıma reset atarsam düzelir diye düşünüyorum ama kullanım kılavuzunu kaybettim ve nasıl atılır bilmiyorum yardım ederseniz çok minnettar olurum.
Kulaklığın markası Zealot b20
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 528 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic