Merhabalar iyi forumlar öncelikle, 2021 yılında ötv muafiyetli bir araç aldım şu an değiştirmek istiyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var aracın ötv sini ödeyip satışa çıkarmam mümkün mü?
Ayrıca eğer mümkün ise ÖTV tutarı şu an ki güncel tutara göre mi hesaplanıyor yoksa 2021 yılındaki fatura tutarına göre mi mi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Yeni 208 1.2 GT Yakıt Sarfiyatı
Yaklaşık 2 ay önce 208 GT paket araç aldım araç tam anlamı ile mükemmel ancak yakıt konusu ciddi anlamda can sıkıyor arabayı aldığımdan beri yakıtından dolayı keyifli bir sürüş maalesef yapamadım.
Araç şuan 3000 km de, ortalama tüketim ise 9.5 gerçekten yakıt tüketimi çok fazla. Hesap yapmak için 150₺ yakıt attım 130 km yol anca gittim hızım 90-120 arası sizce normal mi? Diğer Gt kullanıcıların bu konudaki fikirleri nedir acaba yakıt tüketiminiz nedir arkadaşlar...
Yeni 208 GT yakıt durumu sizce nasıl?
Merhaba iyi forumlar,
Yeni 208 gt paketini almayı düşünüyorum aklımdaki tek soru işareti yakıt tüketimi... 1.2 motor olması beni çekindirmiyor değil ancak 130hp sahip olması bir yandan oluru var gibi düşündürüyor bu aracı kullanan dostlar yakıt durumunu yorumlayabilir mi?
1 Prizden en fazla kaç W harcama yapılabilir?
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.808 (Bu ay: 730)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası