Bildirim
Yeni 208 GT yakıt durumu sizce nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dur-kalk trafiği ve İstanbul şehiriçini sevmiyor. Şehirdışında ise çok makul. Ama beygiri sütçü beygiri değil, kullanması keyifli.
-
gt paket 315 bin tl hocam. o parayı b segment arabaya vermek istediğine emin misin cidden? c segment araçlar var o paraya çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Temmuz 2021; 17:2:43 > -
130hp'lik 1.2 turbo motorun o kasayı çekip çekmemesi için endişe etmek yerine B-segment araca 300+ para verme konusunda endişe etmen lazım bence.
-
Gecen sene 323 bine 508 gt almıştım, şimdi 323 bine 208 satıyorlar
Kardeşime almayı düşünüyordum, 323 bine satıldığını öğrenince 508 aldığım paraya 208 alamadım
Basarsan yakıyor, sakin kullanırsan normal yakıyor. 6-7 litre gezdirir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 12 Temmuz 2021; 17:44:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ötv muafiyetiyle alacağım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
130hp'lik 1.2 turbo motorun o kasayı çekip çekmemesi için endişe etmek yerine B-segment araca 300+ para verme konusunda endişe etmen lazım bence. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X