Ekranda Yer Değiştiren Siyah Çizgi Sorunu
Arkadaşlar merhaba, fotoğrafta görüldüğü gibi ASUS TUF Gaming 505DT marka bilgisayarımın ekranında 15 gündür siyah bir çizgi var. Daha önceden resimde görülen mause imlecinin oradaydı 2 gün önce çizgi sol tarafa doğru kaydı. Ne olduğunu anlayamadım. Bilgisayarı 2020 tarihinde aldığım için garantisi bitti. Sizce problem yazılımsal mı yoksa ekran ile alakalı teknik bir problem mi?
Hitman World of Assassination PC'mi Kasar mı?
Arkadaşlar merhaba, steam'den hitman world of assassination alacağım. Sistemin aşağıdaki şekilde. İşlemci konusunda emin olamadım. Sizce oyun pc'mi kasar mı? Orta ayalarda kaç fps verir?
İşlemci: AMD RYZEN 3550H Mobile Processor with Radeon Vega 8 Graphics.
Ram: 8x2=16 GB 2666MHz
Ekran Kartı: GeForce GTX 1650
Akıllı Saat Öneri
Arkadaşlar merhaba, akıllı saat almayı düşünüyorum. Lakin bileklerim kalın olduğu için çoğu model kolumda çok küçük duruyor. Birkaç gün önce huawei aktive fit 2'yi denedim iğne sadece kayışın tek gözüne zar zor girdi ve bileğimde küçücük kaldı. Bütçem maksimum 4-4,5 civarı. Daha denemedim ama aklımda şuan HUAWEI WATCH GT3 46 MM ve SAMSUNG GALAXY WATCH 5 44 MM var. Bunlara alternatif olarak önerileriniz var mıdır?
PUBG Steam kasma problemi
Arkadaşlar merhaba, ASUS Tuf Gaming 505dt marka bir notebook'um var. PUBG oyununu en düşük ayarlarda bile oynadığımda işlemciyi %100 kullanıyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Diğer değerlere baktığımda Ram %60, Ekran kartını %45 kullanıyor. İlaveten bilgisayarımın temizlik ve termal macun değişimini yeni yaptım. Notebook'un özellikleri aşağıdaki gibidir.
İşlemci: AMD RYZEN 3550H Mobile Processor with Radeon Vega 8 Graphics.
Ram: 8x2=16 GB 2666MHz
Ekran Kartı: GeForce GTX 1650
Notebook Kapak Sorunu
Arkadaşlar merhaba, benim 2021 yılında aldığım Asus Tuf Gaming 505dt marka bir notebook'um var. Bugün Ram bellek takmak için bilgisayarın kasasını açtım lakin resimde de görüldüğü gibi cihazın touchpad'in bulunduğu ön kısım tam olarak kapanmadı. Cihazın arka ve yan kapaklar tamamen oturdu. Vidaları da eksiksiz bir şekilde taktım. Lakin ne yaptıysam ön kısım tam oturmuyor. Kontrol ettim kırık veya eksik bir parça da yok. Sizce neden olabilir? Bu problem için fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Battlefield 5 hareket sorunu
Arkadaşlar merhaba. Battlefield 5 oyununu oynarken ani takılmalar oluşuyor. Ben hareket ettiğimde sanki bir şey beni geri çekiyormuş gibi oyun kasılıyor.Oyunu asus tuf gaming notebookta oynuyorum. 8gb ram gtx1650 ekran kartı ve amd işlemci var. Sizce donanımsal mı yoksa internet hızıyla mı alakalı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
İphone 6 Plus bağlantı ve kitlenme sorunu.
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır iphone 6 plus kullanıyorum hiçbir sorun yokken bugün telefon kitlendi yarım saat açılmadı. Sonrasında kendi kendine açıldı fakat wi-fi ile bluetooth kısımlarını açamıyorum kitli duruyor. Sadece 4g bağlanıyor. İnternette ağ ayarlarını sıfırlayın düzelir yazıyor ama sıfırlama kısmına tıklayınca telefon kitleniyor. İtunes ile pc den sıfırlamak istedim icloud bul ayarlarını kapat diyor ama ayar kapalı zaten. Sizce hata donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Olmadı yarın telefoncuya göstereceğim.
Bios Güncelleme Sorunu
|
Notebook kitlenme sorunu.
|
Öğrenci |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.580 (Bu ay: 52)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun