Kilicgame.com guvenilir mi?
Internette bu siteyi araştırıyordum, ancak güvenilir olup olmadığını hiçbir yerde bulamadım. En son, siteye sponsor olan yayıncılara sordum ve güvenilir olduğu bilgisini aldım. Onların Discord sunucusuna girip müşterilere yazdım, satın alma işlemleri hakkında bilgi aldım. Son olarak, WhatsApp üzerinden canlı desteğe yazarak vergi levhası ve benzeri belgeleri istedim ve sorgulattım; hiçbir sorun çıkmadı, hepsi tamamdı. Ürün satışını gerçekleştirdim ve paramı anında çektim. Yani, site güvenilir diyebiliriz. Eğer biri kılıçgame'in güvenilir olup olmadığını araştırıyorsa, buraya bırakıyorum. Sorun çıkmazsa iyi, çıkarsa rica ediyorum bu konunun altına bir mesaj bırakın.
Fiyatlar iyi gibi görünüyor. Alışveriş yapmak isteyenler, rica etsem benim referans linkimle kayıt olurlarsa sevinirim.
Referansli: https://www.kilicgame.com/?ref=1175
Referanssiz: https://www.kilicgame.com
ryzen 5 7500f + asus prime b650m-k sisteme ram overclock
deneme domalma ay yanilma yoluyla bi kac sey yaptim fakat ince ayarlari bilmiyorum primary tamam kolay ama secondary ve digerlerini bilmiyorum yardimci olur musunuz ana hedefim en yuksek performansi alirken en uzun kullanim omrune sahip olmak fiyat performans'in degisik bi hali
DeepCool AG620 alacağım 1700TL civarina. Arkasina 3. fan olarak Akasa Viper eklemeyi dusunuyorum. Kasam Cooler Master MB511 ve anakartim ASUS Prime X570-P.
2 RAM slotu dolu. Sogutma sorun cikarir mi? Boyut olarak RAM'lere degme ve kasaya sigmama, sarkma gibi durumlar olur mu?
1500 tl kulaklik onerisi
7.1 lazim kumas lazim rahatlik lazim terletmemesi lazim iyi ses vermesi lazim 1000-1500 TL arasi g435 arctics 5 arasinda kaldim cloud II veya blackshark v2 gibi asiri sert ve sikan kulakliklar onermeyin klavye ingilizcedir-
max 1500 tl kulaklik
Gözlük kullanıyorum. Hep 10 saat PC başında oluyorum. Razer Black shark V2 ya da X demeyin çok kötü kulaklık. O kadar sıkıyor ki kalp atışını duyuyorum. Sıkmayacak, terletmeyecek; sesi, mikrofonu güzel oyuncu kulaklığı önerecek var mi? Oyun oynarım, film izlerim, FPS oyunu, hikaye oyunu, MOBA, LoL gibi şarkı dinlerim. Şimdi ön yargılı gibi olacak. Kötü bir şey kullanıp bir iyisine geçtiğinizde size gelen oooo cok iyi hissi aslında değil o yüzden rastgele atmayın.
Superonline hg8245x6 sifre ogrenme methodunu yaptim sifremi aldim bu sifreyi nereye giricez kimse bisey soylememis panel arayuzune giriyorum sifre yanlis diyor yardimci olabilcek var mi
bedava para kazanma
videodan nasil yapilcagina discorddan odeme kanitlarina ve guvenilirligine linkdende 5 dolar bedava alip 20 dolardada cekebiliyorsun
Amd ryzen 5 2600
|
Merhaba Unix Fun a hoşgeldiniz
|
Meslek: yok
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.270 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar