amd ryzen 5 2600 işlemcim var 3.6 ghzde çalışıyor ve boş 66 derecede geziyor stock fan kapağı açık
66 derece boştaki sıcaklık için fazla dostum. Termal macunu tekrar uygulayıp dikkatli bir şekilde soğutucu tekrar montajlar mısın?
Aynı işlemciyi stok fanla kullanıyorum 39*C şuan.66 derece boşta iken çok yüksek.Fanı kontrol et sağlam monte edilmemiş olabilir.
Stok soğutucu ile boşta 40 derece. Oyunlarda yüksek seviyede saatler geçmesine rağmen 65 derece. Hatta daha serinletebilir miyim ve sağlıklı çalıştırabilmek için soğutucu bakıyordum.
vc1903
kullanıcısına yanıt
kasanıza en fazla kac yuksekliğinde sogutucu takılacagını bilmedigimden boyle atıyorum
www.hepsiburada.com
Deep Cool GAMMAXX 200T, Soket Intel ve AMD , 120X25mm PWM Fiyatı
Şu ürün aklımı çeliyor. Snowman'ın ürünü. 6 bakır borulu çift fanlı. Yorumlarda iyi genel olarak. Fiyat performans ürünü gibi duruyor.
vc1903
kullanıcısına yanıt
Bu ürünü satın aldım 3600 işlemci de satın aldım gelince deneyip bilgilendirme yapabilirim baktım forumda kimse almayacak bari ben alayım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: corsairms
Bu ürünü satın aldım 3600 işlemci de satın aldım gelince deneyip bilgilendirme yapabilirim baktım forumda kimse almayacak bari ben alayım dedim
Hocam yorumlar boş değil. Ve de detaylı. Forumdan kullanana denk gelmedim ama. Değerlendirmenizi bekliyorum. Anakart üzerindeki orijinal siyah plastiğe direk montaj ediliyormuş sanırsam.
vc1903
kullanıcısına yanıt
o urunu biliyorum yorumlarda plastik kısmı zayıf dediklerinden yazmadım oda olabilir
Montajda bir sıkıntı olabilir kasa içi havalandırmanın o kadar vasat olduğunu düşünmüyorum değerler stock hızda bir işlemciye göre epey fazla
Kesinlikle montajda sıkıntı var ben stok fanla 3.9 ghz yükte 64-65 görüyordum. Çıkartıp tekrar takın veya termal macun değiştirin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme