Merhabalar. Bugün uzun zaman sonra şehir dışına gezmeye çıkmak istedim hazır finaller bitmişken arabama atlayıp il dışı yapayım dedim. Demez olaydım belki de hayatımda ilk defa bu kadar trafikte korku yaşadım. Aşağıdaki fotoğrafta kameranın baktığı açıdan ben geliyordum sağ taraftan ise başka bir araç geliyordu. Bana yeşil ışık yandığı için biri çıkmaz mantığıyla kavşağa biraz yüksek süratle girdim(110 km/h civarı). Ancak kavşağa girmeme 100 metre kala sağ taraftan araba direk çıktı ben de aniden frene asıldım arabanın arkası tam yanıma geliyordu son anda azıcık freni kestim ve direksiyonu sağa kırarak son anda kurtardım. Allah'tan adam yolun ortasında durmadı biraz ilerledi ortaya kadar yoksa arabanın soluna en az 80'le vuracaktım çünkü arabası çok uzun olduğu için yolun tamamını kaplıyordu Vursaydım ya ölecektim ya da sakat kalacaktım çünkü arabam öyle çok güvenli bir araba değil.(Hyundai i10) Sorun şurada ki ben bu olayı yaşadıktan sonra araba sürerken çok tedirgin davranıyorum. Sonra şehir dışına gitmekten vazgeçtim ve geri döndüm ama geri dönerken resmen elim titriyordu ve 70'i geçemedim sürerken. Sizce bu korkuyu nasıl yenebilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
SOL FREN KAFASINA GÖRE YANMIYOR
Merhabalar. Hyundai i10 aracımda bazen sol fren lambası yanmıyor. İşin ilginci lambanın olduğu yere elimle vurduktan sonra yanmaya başlıyor. Bir süre sonra aynı problem. Sizce neyden dolayı olabilir? Ampül patlak olmadığına eminim çünkü elimle vurduktan sonra yanmaya başlıyor.
iOS 14 Fotoğraf Konumu Sorunu
|
YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA SAKINCA YOKTUR BELGESİ
|
Bu Sene Yatay Geçiş Olur mu?
|
VOLKSWAGEN POLO MK6 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.362 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar