Sahibinden'de Dolandırıldım - Yardım
Merhaba arkadaşlar, sahibinden.com'da dün xbox series s satın almak için 2. el piyasasında normalden biraz daha ucuz bir ilan için satıcıyla konuştum. Normalde hiç inanmam da kendisiyle telefonda görüştük banka ödemeleri olduğu için acil ihtiyaçtan sattığını söyledi. Ayrıca sahibinden profili 2011'de açılmış, e-mail ve telefon onayını da gerçekleştirmiş gözüküyordu. Daha sonra whatsapp'tan devam ettik, cihazla ilgili sorduğum sorulara yanıt verdiği için teknik bilgilere hakim olması biraz daha güven verdi.
Gaflete düşüp güvendim parayı yolladım 1 saat içinde kargoya vereceğini söyledi ancak sonrasında telefonlara cevap vermedi bu sabah da küfürler etti git savcılığa ver deyip engelledi. Şuan arıyorum hala meşgule veriyor. Savcılığa gitsem yanına kâr kalacağını bildiği için bu kadar rahat davranması normal. Tabii yine şansımı denerim ama hazır elimde telefon numarası varken kendisinin isim-konum vb. bilgilerine ulaşabilirsek gözünü korkutabiliriz diye umuyorum. Bu konuda yetkin arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Farklı bir yol gösterecek olan arkadaş varsa onu da bilmek isterim.
(Lütfen nasihat vermeyin, evet aptallık yaptığımın farkındayım bana da iyi bir ders oldu ama karşı tarafın davranışını normal bir olaymış gibi değerlendirip bunu kabullenmenin de yanlış olduğunu düşünüyorum.)
Şimdiden teşekkürler.
Logaritma gerçek hayattaki problemler
|
Tercih yaparken hangi puanlara göre
|
MATEMATIK AYT DENEME ONERILERI
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.459 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar