Bildirim
Logaritma gerçek hayattaki problemler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana sorulmaz gibi geliyor denemelerde fazla çıktığını gormedim ama istiyorsan calis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışılacak bir şeyi yok ki zaten. Paragrafda sana ne yapacağını anlatıyor sen de sayıları yerine yazıp çözüyorsun. Bence çıkabilir.
Hocam sana formülü veriyor sen sadece yerine yazıyorsun çıkarsa birçok kişinin okumadan geçeceği soru tipi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Zaten 3 gün kalmışken vakit kaybı olmasın diye geçmek istiyorum da içim rahat etmemişti o yüzden sorayım dedimquote:
Orijinalden alıntı: Tugrulgm456
Bana sorulmaz gibi geliyor denemelerde fazla çıktığını gormedim ama istiyorsan calis
Zorlamaz ve gelmesi muhtemel diyorsun yaniquote:
Orijinalden alıntı: ceratosaurus
Hocam sana formülü veriyor sen sadece yerine yazıyorsun çıkarsa birçok kişinin okumadan geçeceği soru tipi
Hocam çok fazla üzerinde durmuşlar ve ben acil ve 345 de de örneklerini gördüm bence gelebilir ama formüllerini verirler
Insallah cikar
Cetvel koyma yeter
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X