Hoşlandığım kişi yüzünden okulu bırakmak istiyorum
4 aydır bir işyerinde çalışıyorum. İşyerinde bir kız var. ilk gördüğüm andan itibaren ona ne zaman baksam daha da bir aşık oluyorum. 2-3 kere muhabbetimiz oldu. Geçen gün cesaret edip instagramdan takip ettim yetmedi mesaj bile attım ama aşkımı itiraf etmek için zamana ihtiyacım var(Sonuçta pat diye karşısına çıkıp “seni seviyorum” demek saçma olur). Ama gelin görün ki benim zamanım yok.
Bildiğiniz üzere yök okulların 2 Ekim’de açılmasını talep etti üniversitelerden ve benim okulum da o tarihte açılacak ben de Eylül sonunda işten çıkacağım. Onunla sosyal medyadan da iletişim kurabilirim ama ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem. Bundan dolayı üniversiteyi bırakıp mevcut işimde kalıcı olmak istiyorum.
Zaten zamanında bir tane üniversiteden mezun oldum(2 senelik). Yaşım da epey geçti. Askerlik falan da daha bekliyor. Artı olarak bazı borçlarım da var. Hiç olmazsa ondan ayrı kalmış olmam bu sırada da öbür işleri hallederim. Siz değerli üyelerin tavsiyelerini bekliyorum.
Mahkemeye verilirse ceza alır mıyım?
Herkese merhaba, yaklaşık 2 ay önce bir internet sitesi üzerinden belli bir kitleyi aşağılayacak bir yazı yazdım ardından pişman oldum sildim. bir kullanıcı da beni mahkemeye vereceğini söyledi. Eğer bu olay yargıya taşınırsa ceza alır mıyım? Mahkemede pişmanlığımı dile getirsem hiç ceza almama veya sadece para cezası alma gibi bir durum söz konusu olur mu?(şu an o yazıyı yazdığım için çok pişmanım).
Merhaba arkadaşlar malumunuz Haziran'da Ayt var ve ben de eşit ağırlık bir bölüm istiyorum ancak sayısalım hiç iyi değil bundan dolayı sadece Edebiyat, Tarih1 ve Coğrafya1 testlerini çözsem eşit ağırlık puanım hesaplanır mı? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
YKS sayısaldaki en önemli konular!
Komşu gürültüsü yüzünden ders çalışamamak
Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız üzere üst katımda fazla gürültülü bir aile yaşıyor, neredeyse günün her saati kavga ve gürültüleri eksik olmuyor, bu sene de Yks'ye gireceğim ama üst kattaki gürültüden dolayı özellikle sayısal dersler de kafam sürekli karışıyor ve bir süre sonra da sıkılma isteğim doğuyor konuyu anlayamadığım için. Kaç kere çıkıp uyardık ama aynı tas aynı hamam, yok mudur bunun bir çözüm yolu? Odaklanmayı arttıracak çözümler falan.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.196 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic