4 aydır bir işyerinde çalışıyorum. İşyerinde bir kız var. ilk gördüğüm andan itibaren ona ne zaman baksam daha da bir aşık oluyorum. 2-3 kere muhabbetimiz oldu. Geçen gün cesaret edip instagramdan takip ettim yetmedi mesaj bile attım ama aşkımı itiraf etmek için zamana ihtiyacım var(Sonuçta pat diye karşısına çıkıp “seni seviyorum” demek saçma olur). Ama gelin görün ki benim zamanım yok. Bildiğiniz üzere yök okulların 2 Ekim’de açılmasını talep etti üniversitelerden ve benim okulum da o tarihte açılacak ben de Eylül sonunda işten çıkacağım. Onunla sosyal medyadan da iletişim kurabilirim ama ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem. Bundan dolayı üniversiteyi bırakıp mevcut işimde kalıcı olmak istiyorum. Zaten zamanında bir tane üniversiteden mezun oldum(2 senelik). Yaşım da epey geçti. Askerlik falan da daha bekliyor. Artı olarak bazı borçlarım da var. Hiç olmazsa ondan ayrı kalmış olmam bu sırada da öbür işleri hallederim. Siz değerli üyelerin tavsiyelerini bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşlandığım kişi yüzünden okulu bırakmak istiyorum
-
-
Şansını dene olacağı varsa olur hayal kurma gerçekte dene olursa olur olmazsa olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okuduğun bölüme bağlı oalrk değişir. İyi bir bölümde çok yanlış düşünüyorsun.
Gerçi bir kız için bırakacağın bir bölüm ise, muhakkak önemli değildir.
Şimdilik aşıksın ama yarın ne olacağı belli olmaz. Dediğin gibi, bir sürü borç var, askerlik var, daha da önemlisi ömür geçiyor. Bütün bunlar varken bir kız peşinde olmak bence kötü olur.
Ha tabi sen hinede bildiğini yap. Sonra, keşke yapsaydım demeyesin
ne yaparsan yap sosyal medyadan bişey söyleme kıza
-
Bir kız için hiçbir şey yapılmaz. Yarın kapıştığınızda veya klasik kız triplerini tatmaya başladığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın...
-
takip etmek için de cesaret mi gerekiyor yaw ? insta yok bende anlamıyorum pek.
bir kızın sürekli fotoğraf paylaşma şeysinde şeyi varsa yüzlerce erkek vardır zaten takip eden diye düşünüyorum.
önce bi konuş bence hocam. bakarsın başkası var onu bekliyorum der okuluna dönersin.
lisede çok hoşuma giden bir kız vardı, o prototip halen çok hoşuma gider. erkek arkadaşı da yoktu ama biraz normal muhabbet edince söylemişti, hoşlandığı erkek pek pas vermiyormuş aşk acısı çekiyormuş. öyle deyince bende olay bitti. onun kız arkadaşıyla çıkmaya başlamıştım. o da güzeldi ama onun kadar değil tabi.
-
Bırak.
-
Aşk karın doyurmaz.
Ayrıca öyle tanımadan, etmeden, uzaktan görmeyle de aşık olunmaz, hayran olunur. Daha Instagram'dan takip edecek kadar tanımadığın birine "seni seviyorum" diye gidersen, "manyak lan bu" der, reddeder.
-
Pişman olucaksın :d
-
şuanda yoğun bir duygunun içindesin, yarın aynı hissetmeyebilirsin.
hayatınızı etkileyecek kararları verirken bunu sakın unutmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Rollins -- 20 Eylül 2023; 21:54:36 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir kız için hiçbir şey yapılmaz. Yarın kapıştığınızda veya klasik kız triplerini tatmaya başladığında ne demek istediğimi daha iyi anlarsın... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X