Modem interneti nasıl dağıtıyor.
Merhaba ben şunu sormak istiyorum modemin interneti dağıtma sistemi nasıldır yani ben modeme ethernet kablosu ile bağlanırsam ve modeme bir kaç kişi wi-fi ile bağlanırsa benim internet hızım düşer mi?
Daha açıklayıcı olmam gerekirse şöyle ki A kişisi ethernet kablosu ile bağlı modeme ve B kişisi ise wi-fi ile bağlı. Şimdi A kişisi ile B kişisi internetin gücünü zorlayacak bir indirme yapacaklar. A kişisi indirme yaparken B kişisinin internet hızı azalır mı? ve B kişisi indirmeyi yaparken A kişisinin internet hızı etkilenir mi?
Yani modem interneti ilk olarak ethernet kablosu ile bağlanana gönderip sonradan wi-fi ağındakine mi gönderir sorum budur.
(konuyu yanlış yere açtıysam affola forum konusunda pek bir bilgim yok)
Merhaba arkadaşalar ben aracımı bu gün sabah sularında yüksek devir kullandım (dağ yoluna çıkmıştım) arabanın ibresi 90 100 dereceye çıktı daha sonradan eve döndüğümde arabanın ibresi boştayken bire artıyor 90 sularında geziyordu sonradan 80e düştü ama araba ısındı bayağı ben de arabayı kenara çektim ve kaputu açtım soğusun diye aynı zamanda radyatör suyu azalmış mı diye bakmak için kapağı çevirdim ama ilk çıkan buhardan sonra kapağı azıcık bile çevirsem su akmaya başlıyordu galiba buharın oluşturduğu basınçtan su çıkıyor 20 dk sonra anca açabildim radyatör kapağını sonra 10 dk boyunca radyatör kapağından buhar çıktı aynı zamanda kapağı açtığımda full dolu gözüküyordu radyatör suyu (ama full dolu köküne kadar) sonra biraz azaldı bende azıcık daha su ekledim eve dönmeye hazırlandım yolun çoğunu boşta gittim ama inanın arabanın ibresi her zaman 60 70 derece arasında gezerken boşta gittiğim halde 80nin altına düşmedi sonra arabayı park ettim 2 saat sonra bir bakayım dedim ne durumda motor 2 saatin sonunda halen sıcaktı... ne olmuş olabilir? yarın sabaha düzelir mi? kalıcı hasar var mıdır?
Port açamıyorum yardım edebilirmisiniz ?
Merhaba ben port açmaya çalışıyorum her şeyi düzgünce yazıyorum portu açıyorum ama internetten ve ya uygulamalardan kontrol ettiğimde port açık değil diye gözüküyor bir hata mı yaptım yoksa internet sağlıyıcımda mı sorun var diye superonlinenı aradım onlar portu açmışsınız hiçbir sorun gözükmüyor diyorlar ama ben ne kadar denesemde aynı sonuca ulaşıyorum windowsun tüm güvenlik duvarlarını kapadım ve modem ayarlarından güvenliği düşüğe aldım durum halen daha aynı modem arayüzüm zte
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.393 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası