(YARDIM) Lenovo tab m10 fhd plus Dokunmatik Sorunu
Lenovo Tab m10 fhd plus model tabletim; kullandıktan bir süre sonra parmağımı algılamamaya başlıyor, ancak kalemi algılamasında bir sorun yok. Acaba tablet yavaş mı o yüzden mi oluyor diye düşünüp oyun açtım oyun akıcılığında hiç sorun olmamasına rağmen yine de elimi algılamıyor.
uzun süredir çözüm arıyorum yardımcı olabilrseniz çok mutlu olurum.
Oyun için Kulak Üstü Kulaklık Önerisi 0-200 TL arası
0-200 TL arası PC için oyuncu kulaklığı önerisi
benim bulduğum :https://www.ciceksepeti.com/gamepower-jin-rgb-7.1-surround-gaming-kulaklik-kc6745610
EKRAN KARTI GARANTİ İŞLEMLERİ
arkadaşlar ASUS TUF 3 RX 5700 marka ekran kartımı incehesaba garantiye gönderdim ve hdmi girişi bozulmuş. Onlarda Asus'a garantiye gönderdiler. Garanti 1 ay tamir için bekletti.5 gün önce Garanti tamir edemediği için yenisini gönderecekmiş denildi.
İLK SORUM: ekran kartı stok sorunu var pandemi döneminde bu yüzden tahmini yeni ekran kartı ne zamana gelir?
İKİNCİ SORUM: ekran kartım üretiliyor mu üretimi yoksa ne olacak ?
SORULARIMA CEVAP VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN.
LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNN BİLGİSAYAR MONİTÖRE EKRAN VERMİYOR.
Arkadaşlar evde bilgisayarı 6 aydır kullanıyorum Bugün sabah bilgisayarı açtım ve görüntü vermedi bilgisayarım.
ekran kartını söküp anakarttan hdmi bağladım sonuç değişmedi.
Ekran kartını tekrar taktım şimdi.
Sonra bios pilini çıkarıp 10 dk bekledim. Taktım çalışmadı yine.
Monitörler bozuk mu diye laptobumu taktım. Laptop görüntü verdi.
Arkadaşlar lütfen yardım edinnnnnnnnnn.
Bilgisayarım
Asus b450m dragon anakart
Ryzen 5 3600 işlemci
16gm 3200 mhz ram
Asus tuf 3 radeon rx 5700
arkadaşlar 2 sorunum var evimde iki bilgisayar var
ilk sorunum : eski bilgisayarımda (laptop:ASUS x550vc model) önceden çalışan avec av-m208 marka mouse eskiden çalıştığı halde şimdi bilgisayara taktığımda mouse aygıt yönetcisinde dahi gözükmüyor ve çalışmıyor ama bu fareyi yeni bilgisayarıma taktığımda çalışıyor .şimdi diyeceksiniz ki usb girişi bozlmuş olabilir ama aynı girişe yeni bilgisiyarımdaki piranha x7 marka fareyi taktığımda çalışıyor
ikinci sorunum: piranha x7 marka fareyi taktığımda ise arada farede takılmalar oluyor takılma dediğim fare imleci hareket ederken 1 saniyeliğine donup sonra ışınlanıyor
YARDIM EDEN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
SHARKOON KASA RGB AYARLANABİLİR Mİ
Arkadaşlar sharkoon rgb flow kasam var ince şerit 2 tane rgbsinin 14 tane modu bu modların çoğu tek renk acaba ben yeni modlar yapabilir miyim uyguluma ile falan
anakart: asus b450 m dragon
işlemci: r5 3600
ekran kartı: asus tuf3 rx 5700
16gb ram
480 gb adata su630
cougar cgrst 600 watt psu
sistemim bu şekilde
SHARKOON RGB FLOW KASANIN RGBSİ AYARLANABİLİR Mİ
Arkadaşlar kasamın bir önde bir de yanda rgbsi var bu programla ayarlanabilir mi merak ettim. kendi üstünde tuş ile modları var ama ben ayarlamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim
kasam:Sharkoon Rgb Flow
BİLGİSAYARA TAKILAN FANLARIN YÖNÜ
|
AMD RYZEN 5 3600 SICAKLIK DEĞERİ LÜTFEN YARDIM EDİN
|
SICAKLIK DEĞERLERİ NORMAL MİDİR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.533 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware