Er
Tarihinde Katıldı
Toplam: 365 (Bu ay: 3)
356126 gün 21 s. 9 dk. kaldı
İzmir belediyesinin nasıl yönetildiği belli CHP'liler bile şikayet ediyor. İstanbul belediyesi de aynı şekilde bahane uydurup hastanenin yolunu yapmamıştı ama olsun Ekrem süt dağıttı 😃 vizyona bak şehre hizmet etmesi gerekirken süt dağıtıyor. Mansur desen pek icraat yok proje geliştiremedi. Seçimden önce her gün TVlere çıkıp onu bunu yapacağız diyorlardı? hani yaptıkları bir şey var mı? hani verdikleri sözler? Azıcık dürüst olun da onları da eleştirin ama neredee
Erdoğan düşmanlığından başka siyaset anlayışı yok muhalefetin daha belediyelerin nasıl yönetildiği belli ülkeyi nasıl yönetecekler? Bir projeleri dahi yok.
Edit: İBBnin arızalanan otobüslerini söylemeyi unutmuşum
Evergrande, Çinli bir emlak devidir. İflas ettiğine dair ihtimaller piyasaları etkileyen Evergrande, anailstler ve piyasa uzmanları tarafından yakından takip ediliyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının küresel ekonomiyi beklenenden daha kötü etkilediğine ve bilinen 300 milyar dolar borcu bulunan Çinli Evergrande şirketinin finansal istikrarı bozabileceğine yönelik endişeler küresel pay piyasalarında satış baskısını beraberinde getirdi. İşte, Evergrande hakkında detaylı bilgiler
Çin'li Evergrande şirketine ilişkin haber akışının varlık fiyatlarını etkileyebileceği ihtimali, piyasaları yakından ilgilendiriyor. Analistler, bugün küresel pay piyasalarında Çinli Evergrande şirketinin yaklaşan borçlarının oluşturduğu belirsizliklerle satıcılı bir seyrin hakim olduğunu söyledi. Çin'li Evergrande şirketinin bu hafta ödemesi gereken 100 milyon doları aşkın tahvil ödemesi ise Asya'da pay piyasalarını baskılayan etkenler arasında başı çekiyor.
Asya'da, ekonomik toparlanmaya ilişkin endişeler, Çin'in regülasyon adımları ve Evergrande şirketinin borçlarının yapılandırılmasına yönelik süreç risk algısını artırırken, gelecek hafta BoJ'un faiz kararı ve Çin'deki gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam edecek.
Yurt çıktı ama sokakta kalacağım :(
Arkadaşlar tüm paramı 2 ay önce kriptoya yatırdım toplasanız 600tl kalmış 😞 depozito ücreti 701 tl bunun yol parası şusu busu filan var bana min 1200tl lazım ama sadece o paranın yarısı var babama söylersem beni öldürür o işler haram sakın bulaşma dedi 😥 onun sözünü dinlemediğime çok pişmanım onunla bu konuyu konuşmaya cesaretim de yok ne edeceğim hiç bilmiyorum
Zor günler sizi bekliyor artık oda arkadaşlarınız odada bol bol gaz salar sizde haliyle geceleri de maske takmak zorunda kalırsınız eğer geceleri masken takmak istemiyorsanız oda arkadaşınız sayısı kadar yanınızda tıpa götürün
Boşu boşuna git gel yapma diyor boşuna o kadar para veremeyiz otur evde diyor, dersler ptesi başladı :( yol parasına yazık diyor 1 ay sabret sonra online olacak diyor itiraz edince odana geç senin ne düşündüğüm umrumda değil dedi :( ne yapacağım artık deli ediyor beni sanki benim hayatımı o yaşıyor gidiş geliş yol parasını dert ediyor sanki parayı o veriyor
İBB'nin ağaç budama tekniği
bu tekniğe budama denemez herhalde...
bu nasıl bir yönetimdir. ağaçları köklerinden kesseydiniz bari. yaprak temizlemekle uğmaşmamak için mi yapıyorsunuz?
amacınız ne?
https://twitter.com/istgundem/status/1436387427598405635?s=19
https://twitter.com/SGemuhluoglu/status/1437667078400618498?s=19
Yüz yüze istemek pişmanlıktır!!
Online olursa ne güzel evde oturacaksınız dert yok ohhhh
Haftalardır online olacak mı diye düşünmekten öldüm. En sonunda dayanamadım köyümüzdeki dedemin akrabası olan müneccimin yanına gitmeye karar verdim. Dün sabah yola çıktım işimi beş dakika halledip gelirim diye düşündüm ama nerede... Neyse yanına benle kuzen gittik, hayırdır ne oldu dedi ben de durumu anlattım o da bir kaşını kaldırıp beni dinledikten sonra gece saat üçe randevu verince ben de mecburen köyde kaldım. Şu an onunla randevuda çıktık bana şooook olacağınız şeyler dedi.
Şimdi size randevuda geçenleri tek tek anlatıyorum. Gece üçe on kala kuzenle evden çıkıp onun veinin yolunu tuttuk vardığımızda tüm hazırlıkları yapmış bizi bekliyordu. İçeriye geçelim mi deyince birden kahkaha attı kuzenime bakıp sen burada bekle, bana da hey sen gel benimle aşağı dedi bodrum kata indik aydınlatma olarak sadece 2 tane fener vardı her yer karanlıktı ve serin bir ortam vardı çok korktum . Sonra kazanın altına koyduğu odunları yaktı kazanın içine timsah dişi, kurbağa bacağı, domuz burnu, kertenkele kuyruğu, kedi kulağı ekledi. Ben de bunlar ne diye deyince kızıp çok soru sorma diye azarladı
Sonrasında sihirli sözleri söylemeye başladı,
Ast kiranan kair gardium soth arn suh kali jalaran
Ast bilak moiparalan suh akvlar tantangusar
Sınavlar yüz yüze olur öğrenci evden kaçar
Online olur öğrenci evini tutar
Daha çok şey söyledi ama hatırlayamıyorum
Sonrasında bunlar ne için deyince çok soru soruyorsun delikanlı deyip beni kovdu yani anlayacağınız hiçbir şey öğrenemeden geldim bir de 300 tl vermiştik
Gidişat oraya doğru gidiyor online partisini tebrik ediyorum bunun şerefine balkon konuşması yapılmalı.
ONLİNE ZAFEEEEEEEEEEEEER!!!!
Arkadaşlar ben evimde odada tek kalırım ne zaman geldi mi de salarım kimseden çekinmem ama odada 4 kişi olursa salmak sıkıntı olur kabul etmezler sonuçta
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 620
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 46.717 (Bu ay: 173)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 703 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar