Haftalardır online olacak mı diye düşünmekten öldüm. En sonunda dayanamadım köyümüzdeki dedemin akrabası olan müneccimin yanına gitmeye karar verdim. Dün sabah yola çıktım işimi beş dakika halledip gelirim diye düşündüm ama nerede... Neyse yanına benle kuzen gittik, hayırdır ne oldu dedi ben de durumu anlattım o da bir kaşını kaldırıp beni dinledikten sonra gece saat üçe randevu verince ben de mecburen köyde kaldım. Şu an onunla randevuda çıktık bana şooook olacağınız şeyler dedi. Şimdi size randevuda geçenleri tek tek anlatıyorum. Gece üçe on kala kuzenle evden çıkıp onun veinin yolunu tuttuk vardığımızda tüm hazırlıkları yapmış bizi bekliyordu. İçeriye geçelim mi deyince birden kahkaha attı Sonrasında sihirli sözleri söylemeye başladı, Ast kiranan kair gardium soth arn suh kali jalaran Ast bilak moiparalan suh akvlar tantangusar Sınavlar yüz yüze olur öğrenci evden kaçar Online olur öğrenci evini tutar Daha çok şey söyledi ama hatırlayamıyorum Sonrasında bunlar ne için deyince çok soru soruyorsun delikanlı deyip beni kovdu yani anlayacağınız hiçbir şey öğrenemeden geldim bir de 300 tl vermiştik
|
Bildirim