EN UCUZ TARİFE HANGİSİ?
Merhaba arkadaşlar, Vodafone Konuştuğunca internet mini tarifesi kullanmaktayım. Her ay TL yüklemiyorum, İşim olduğu zaman paket yeniliyorum. 2GB 500DK 1000SMS, olan tarifem şuan 42₺ olup, önümüzdeki ay 52₺ olarak güncellenecekmiş. Evde sürekli wifi kullanıyorum, mobil veri nadir, konuşma deseniz aylık 15 dk geçmez. Acaba en ucuz maksat adres belli olsun hangi operatöre geçebilirim?
Bimcell düşünüyorum paketsiz aylık 10dk konuşma yapsam dksı 40 krştan 10x0,40= 4₺ + 4,25 telsiz ücreti 10₺ geçmez. Fakat net gerekirse 1 MB 75 krş çok pahalı. Kararsız kaldım.
Facebook'ta Eski Grubu Silme [YARDIM]
Merhaba arkadaşlar,
Facebookta 9 yıl önce isminde adım ve soyadımın olduğu bir grup açmıştık fakat yıllar içinde gruptan çıktı herkes, ben de o hesabımı silmiştim. Daha sonra farklı hesap açtım tabi. Şuan gruba erişimim yok. Arama sonuçlarında adım ve soyadım aratıldığında bu grup çıkıyor. Facebook hesabımı temelli sileceğim fakat grubun da kapanmasını, beni arayanın o grupla karşılaşmasını istemiyorum. Defalarca şikayet ettim kapanmadı.
Acaba bu grubu nasıl kapatabilirim? Üye sayısı 4 olarak gözüküyor ve yıllardır pasif durumda, hiçbir paylaşım yok.
İnternet Gidiyor, Modemi Resetleyince Geliyor?
Merhaba arkadaşlar. ttnet bağlattığımdan beri net hergün 1-3 kez kesiliyor. Modemi resetlediğimde düzeliyor. Kaç kere arıza kaydı bıraktım altyapıda sorun yok diyorlar. Modemim sıfırdı, yine de değiştirdim başka modem aldım sorun devam ediyor. Sorun neyden kaynaklanıyordur sizce? En son telekomu aradığımda ücretli ekip gönderebileceklerini söylediler, istemedim.
ZTE ZXHN H168A V2.0 modem kullanan var mı?
Bu modeli kullanıyorum. Hergün 2-3 kez net kopuyor. Telekom altyapıda sorun yok diyor. Israrla modemin firmware güncellemesi lazım dediler. ZTE ile görüşmemi söylediler. Bu modeli kullananlar. Modem arayüzünden giriş sayfasının en altında hangi sürüm var bakabilir ler mi? Bende şuan ZXHN H168A V2.0 TTN.16T3_201111 yazıyor.
Çözülemeyen İnternet Sorunum
Merhabalar. Yaklaşık 1 ay kadar önce eve TTNET internet bağlattık. VDSL 35 Mbit hız tanımlandı. 33,5mb download, 5,7mb upload hızı alıyorum. Yalnız ilk günden beri çözemediğimiz bir sıkıntı var. Günün belirsiz saatlerinde bazen günde 1, bazen 2-3 kez bağlantı gidiyor. Modem ışıkları sorunsuz yanıyor, fakat nete bağlanamıyoruz. Evdeki 4 cihazda da bağlantı gidiyor. Sadece modemi resetlediğimde net geliyor. Modem arayüzünden ip disconnect daha sonra connect diyorum tekrar farklı ip no alıyor ve düzeliyor. Aldığı IP no 10 ile başlıyor ve her resetlemeden sonra değişiyor. Modemdendir diye farklı modem aldık ve denedim sonuç değişmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda net kesik olduğu zaman orada bağlantı var gözüküyormuş. Arıza kaydı açılıyor fakat daha sonra sorun yok diye kapatılıyor. Baktıkları zaman net oluyor, bi anlık gittiği için sorunu tespit edemiyorlar muhtemelen. Sorun nereden kaynaklı olabilir? TTNetten önce vodafone.net adsl 16 mbit kullanıyorduk kopma vs. olmuyordu. Hız yetersiz geliyor diye değiştirdik neti. İlk günden beri hep sorun.
TTnet Hergün İnternet Bağlantısı Gidiyor [Çözülmedi]
Merhaba, 2 hafta kadar önce TTnet VDSL 35 mbps internet bağlattık eve. Kampanya dahilinde modem verdiler. Yalnız ilk günden beri sorun yaşıyorum.
Bazen gün aşırı, bazen 2 günde bir belirsiz saatlerde bağlantı gidiyor. 2 kablolu pc, 2 de cep telefonu olmak üzere; 4 cihaz var evde hiçbirinden nete girilmiyor. Modem ışıkları sorunsuz yanıyor, arayüzden bakıyorum sorunsuz bağlı gözüküyor.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bizde sorun gözükmüyor, sinyal alıyorsunuz diyorlar. PC'leri formatladım, driverları güncelledim, virüs taraması yaptırdım. 1 gün boyunca sadece tek cihazdan nete bağlandım yine de çözüm olmadı.
Sorun sadece modemi kapatıp açınca yani resetleyince düzeliyor ve ertesi gün tekrar gidiyor. Bugün sabah ve akşam olarak 2 kez bu şekilde kesinti oldu. Modemi kapat/aç yapınca düzeldi.
Sizce modem mi arızalı? Yolsa farklı bir sorun mu var?
Edit: Modem değiştirdiğimiz halde sorun devam ediyor, arıza ttnet kaynaklı fakat çözüm yok şuana kadar
Netspeed'de Ev Telefonu Var Mı?
VDSL internetin yanında ev telefonu hizmeti var mı bu firmada? Yoksa ne önerirsiniz. Turknet 2 haftadır aktivasyon yapamadı iptal ediyorum.
Merhaba, mevcut ev telefonumuzu telekomdan turknete geçirdik, 1 hafta oldu, tekrar farklı bir firmaya başvurduğumda 90 gün süre var mı? yada beklemeden farklı bir firmaya başvurabiliyor muyuz?
Turknet'i Seçmekle Hata Mı Ettim? [İPTAL EDİYORUM]
Merhabalar, 8 şubat tarihinde turknete geçmek için başvuruda bulundum. Belgelerimi eksiksiz kargoladım ve 27 şubatta vodafone.net sözleşmem bitiyor, bu tarihten itibaren turknete geçişimin yapılması için online işlemlerden kendilerine belirttim. Beni 25 şubatta, sözleşmemin bitimine 2 gün kala aradılar ve sesli onay aldılar.
Ardından ev telefonumu(turk telekom) geçişi sağlandıklarını, fakat vodafone.net geçiş için red verdiğini söylediler. İptal edip bilgi vermemi istediler. Bende 3 gün uğraşın ardından vodafone.net'i iptal edip dönüş yaptım. Sıfırdan başvuru yaptıklarını söylediler.
Her yazdığımda sürekli bişey çıkıyor. 48 saat yasal süreç var dediler. Bekledim hala net yok. Yazıyorum 24 saatte 1 dönüş yapılıyor. 1 haftadır evde internetsiz turknetin aktivasyonunu beklerken bugün twitterdan şikayetimi dile getirdim ve turknet tarafından aradılar. Telekom tarafından uzak mesafe hatası diye bir dönüş aldıklarını, bu hatanın içeriğini bilmediklerini ve detay için telekoma mail attığını belirtti telefondaki bayan.
Sayın turknet yönetimi; 2021 yılındayız. Teknolojinin, özellikle internetin bu denli hayatımızda önemli bir yeri varken. 1 haftadır Bursa'nın merkezinde internet aktivasyonu yapamıyorsunuz. Müşteri hizmetleriniz zaten yok. Online işlem merkezi koymuşsunuz, onda da 24 saatte 1 kez dönüş yapılıyor ve çözüm yok. Ya benim sıkıntımı biran önce halledin, yada iptal sağlayın bende başka bir İSS başvuru yapayım. İnsanları daha fazla mağdur etmeyin.
Destek Numarası
41304254
Edit: Uzun süren aktivasyon sorunun çözülmemesi üzerine iptal için dilekçe yolladım. Ve birkaç saat sonra iptal birimi tarafından aranıp sıkıntının giderildiği ve iptal işlemini askıya alırsak 48 saat içinde bağlantı sağlayacaklarının sözü verildi. Turknet sözünde ne kadar duracak göreceğiz.
Edit-2: Dün iptal işlemini askıya aldıktan sonra ev telimiz de kesildi ve geçersiz numara diyor. Online işlemlere 5 kere yazdım. Dünden beri 1 tane cevap gelmedi. Yazık turknet bu kadar'mış.
Edit-3: 2 gün sonra ev telefonu geldi net bekleniyor... Arayip bilgi verildi.
Edit-4: Bunlar kadar yalancı, sözünde durmayan bir firma daha görmedim. İptal dilekçesi yollayınca 48 saate bağlacansınız diye söz vediler ipta işlmini iptal ettiler. Bizde saf gibi bekliyoruz 4 gün oldu yine bağlanmadı. Sürekli telekoma ilettik diye söylüyorlar.
Sonuç: İptal ediyorum, dilekçe yolladım. Yıllardır birçok firmayı denedim, En güvenilmez amatör, iş bilmez, müşteri temsilcisi olmayan ve yalan söyleyen firma açık ara turknet'tir. Başvurmayı düşünen varsa sakın bulaşmasın. Dert sahibi olursunuz.
Meslek: Bilişim Teknolojileri
İlgi Alanları: Teknoloji
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.165 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar