![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Herkese merhabalar, belirttiğim gibi 17 yaşındayım ve lise son sınıfım. Ailem ile doğrusu babam ile kavga ettim, ediyorum. babam baskıcı bir insan, ben de malum bu kapanma muhabbeti yüzünden dersleri çok savsakladım. Toplam Lise ortalamam 83.7 lise sonda ders çalışma bahanesi ile açığa geçtim. Dershaneye yazıldım falan. Fakat ben daha önce hiç ders çalışmadım, hep insanların notlarına yazılarına bakıp sınavlara son saniye giren insanlardan oldum. Yanlış anlamayın derdim üstünlük sağlamak veya kendimi övmek değil tamamen kendi eşekliğim. Bu sene kazanamayacağımı (ailem ile kötüyüm iyi bir zamandan geçmiyorum ve ilaç desteği alıyorum çevresel ruhsal problemlerim çok fazla ve geçim sıkıntısı yaşıyorum.Yani ailemin durumu çok kötü değil ortalama fakat bana mobbing uyguluyorlar, harçlığım yok istediğim giysi kıyafet dahil hiç bir şey alınmıyor. Sosyal aktivitelerimi sıfırladılar. 5 Parasız evden çıkıyorum eve giriyorum.) anlayınca ben de eylül'e kadar çıkıp çalışayım istediklerimi alayım para biriktireyim dedim. Seneye okuyacağım çünkü. Babam kesinlikle bu sene tutturamazsam maddi bir yardım bir daha vermeyeceğini söyledi, bu tarz şeyleri söyleyip yapan birisi korkutma amacı yok yani. Manevi hiçbir şey görmüyorum zaten babamdan. Kısacası çalışayım dedim fakat nerede nasıl iş bulurum asgari ücret nasıl alırım bilmiyorum var mı bir tavsiyesi olan birisi?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 409 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)