Özel eğitim öğretmenliği
Merhabalar, arkadasim icin soruyorum, piyasada yeni baslayan ozel egitim ogretmenleri ne kadar net maaş aliyorlar
İTÜ Yüksek Lisans
Merhaba, itüde okuyorum, itüde yüksek lisans yapmak icin ne kadar ortalama yapmam gerek diye dusunuyorum. Herhangi bi eski kazananlarin ortalamasinin oldugu bir sayfa bulamadim bilen varsa yardimci olabilir mi. 2.90 2.95 ile mezun olacagim gibi bir sey
Mavi ışık filtreli gözlük
Merhaba arkadaşlar, işim gereği sürekli ekrana bakmak zorundayım ve gözlerim ağrıyor. Aranızda mavi ışık filtreli gözlük kullanan var mı faydalı mıdır, şu atasundaki 220 liraya satılanların zarari var midir. Teşekkürler.
CATIA
Catia v5r19 modelini açmaya çalıştığımda böyle bir hatayla karşılaşıyorum nasıl çözerim
ipad 6.&7. nesil
Merhabalar İTÜ'de mühendislik okuyorum,yalnızca not alma işlemleri pdfleri çözmek vs. içinse ipad 6. nesil veya 7.nesil almak istiyorum.
Şu an için sıfırlarına 3bin küsür veremem fakat ikinci el sitelerinde 2000 2200 civar fiyatlara tertemiz görünen cihazlar buldum,alırken nelere dikkat etmeliyim? İkinci el almak mantıklı mı sıkıntı çıkmasın daha sonrasında? Ve 8.nesil çıktığında bu 2.el fiyatları da ucuzlar mı?
Teşekkürler :)
fps sorunu acer nitro 5
Merhabalar, 2 3 ay önce Acer Nitro 5 laptop aldım özellikleri: GTX1650 AMD Ryzen 7 3750H 16 GB RAM.
Soruma gelecek olursak yeni birkaç oyunda FPS sorunları var, AC Odyssey ve CoD MW de 50 FPS alıyorum orta-düşük grafiklerde, oynarken sorun değil ama neden 50 aldığını anlamıyorum.
Sürücü güncellemesini bilmiyorum ekran kartını güncel tutuyorum bir de Windows güncellemeleri, laptopu aldığımda Game Booster'dan mı ne başlangıçta güncelledi aldığım yer ama IObit uy
gulamaları kötü dedikleri için sildim, neden kaynaklı acaba sorunum? Çözümü nedir?
Mezun
|
İTÜ ortalama
|
mühendislik bilgisayar
|
juncker
İTÜ |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 16.474 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 179 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar