Bildirim
juncker
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ciddi söylüyorum dava falan bir şey et burda kimse anonim değil dh tyt/ayt ye yazıyorsa tel nosu kayıtlıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu trol tmde 50k civarı bir şey yapmıştı sanırım.Kuyruk acısı var iyi yapanlara sallıyor bu juncker denen trol. -
tehdit, ağır küfür kesin bir şey çıkar mahkemeden.
babam avukat zaten göstericem yarın sıkıntı yok -
hocam ne oldu aydınlatır mısınız bu elemanı sabah ben de gördüm
edit: foto gözükmemiş gerek kalmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 29 Haziran 2020; 23:56:45 > -
Forum ne kadar kötü bir yer oldu mesajlar bunu gösteriyor adminler ban bile atmamıştır daha kim bilir...
daha bitmedi hocam zaten,öncelikle polis ihbar hattından ihbar ettim bu hafta da savcılığa suç duyurusunda bulunacağız yasal süreç başlayacak :) hesabı 30 gün banlanmış ama yetmez :) -
evini ihbarname gidince 3.5 atar merak etme
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kuzenim yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivaul -- 30 Haziran 2020; 19:40:27 > -
Uff bıktım bu bordo klavyelilerden dava ac hocam
Çok ayıp gerçekten , biz Öğretmenler böyle öğrencileri çok görüyoruz burada da böyle şeyleri görünce üzülüyorum.
Peki neden sövdü sana hocam? Nedeni de önemli bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 30 Haziran 2020; 19:46:1 >
acıyorum böyle insanlara ya,içlerinde kin nefret kötülük olan çocuklar,anonim kimlikleri özgüven veriyor,ailesine açıklar artık,bir anneye küfür etmemesi gerektiğini ki böylesine bir küfür etmemesi gerektiğini öğrenecek,babası öğretemediyse biri öğretecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamuran291216 -- 30 Haziran 2020; 19:47:55 > -
velet dediğim ve kin kusma dediğim için :D -
senin bekir avşar hakkında yazdıklarını unutmadık güzel insan -
Hak etmemişsin o zamanquote:
Orijinalden alıntı: kamuran291216
velet dediğim ve kin kusma dediğim için :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu trol tmde 50k civarı bir şey yapmıştı sanırım.Kuyruk acısı var iyi yapanlara sallıyor bu juncker denen trol.
|
daha bitmedi hocam zaten,öncelikle polis ihbar hattından ihbar ettim bu hafta da savcılığa suç duyurusunda bulunacağız yasal süreç başlayacak :) hesabı 30 gün banlanmış ama yetmez :)
|
ciddi söylüyorum dava falan bir şey et burda kimse anonim değil dh tyt/ayt ye yazıyorsa tel nosu kayıtlıdır.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X