Merhaba. Telefonumu okok uygulamasından akıllı tartıyı eşleştiremiyorum, akıllı tartıyı görmüyor. Ne yapmam lazım? İçerisindeki piller kıytırık olduğu için mi acaba?
Çok acil zehirlenir miyim
Evimin elektriği kesilmiş ben evde yokken ve geldiğimde buzluğumda annemin stokladığı patlıcan vs erimiş her taraf şarap gibi kokan siyah bi suyla kaplı. Şimdi güç bela buz dolabının altındakiler hariç sildim fakat buzdolabının altına da gitmiştir baya.
Sizce zehirlenir miyim? Ne yapmam lazım? (Bu arada buz dolabının fişini çekemiyorum arkada kaldığından)
Cinsel isteğimi temelli bastırmak istiyorum
Bir yandan da spor yaptığım için ve kas kütlemi arttırmaya çabaladığım için hormon dengemin temelli sarsılmasını istemiyorum.
Bu konuda hangi ilaçları önerirsiniz? Yemeğime her gün şap katsam olur mu? Bir daha hiç cinselliğe ihtiyaç hissetmesem bile olur bu arada.
23 Yaşındayım ve saçlarım karakteristik olarak çok ince fakat çok dökülmeyen cinstendi. Karantina itibariyle aşırı stres yapıp hareketsiz kaldığımdan tepelerde baya dökülmeler oldu. özellikle saçımı yıkadığımda kafa derim zebra kamuflajı gibi oluyor :D bu bağlamda aradaki boşluklara saç ektirmek istiyorum fakat bu ne kadar mümkün, güvenli, başarılı sonuç verir ve nerede yaptırmalıyım bilemiyorum. bu konularda cevabı, önerisi olan var mı?
Merhaba. Bulaşık ve çamaşır makinaları ile ilgili pek bir şey bilmiyorum da, düşük fiyatlı fakat kolayca bozulmayacak bir model tercihi yapmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz neler? bulaşık-çamaşır makinası alırken hangi özelliklerine dikkat etmeliyim?
bekar evi için buzdolabı tavsiyesi
|
22 yaş herşeye sıfırdan başlamak için geç mi?
22 yaşındayım ama İstanbul'da bir devlet üniversitesi bitirmem, ingilizcem falan hariç beni ayrı kılacak hobim, becerim, orijinal bir arkadaş çevrem falan yok. Ailemin yanına memlekete döndüm ve sürekli stresliyim, boş boş oturuyorum evde. siz olsanız ne yaparsınız yüksek lisans falan gibi konularda veya genel olarak hayatı toparlama aşamasında?
|
21 yaşında başlamak için yeni bir spor branşı
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 10.836 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El