Kulak üstü kulaklık iade alırkar mı?
uzun süre araştırıp Anker Q35 aldım.1 saattir test ediyorum ve hem ses kalitesini beğenmedim.Hemde inanılmaz ağrı yapıyor.Bunu iade etme şansım var mı?
250 270 arası bir bütçem var.indirimin son gününde hangi oyunları tavsiye edersiniz?
farcry 4 ve primal 40tl
far cry 3 30tl
little nightmare 1 complte edition 21 TL
saints row third remake 40tl
watch dogs 1 complete 28 TL
resident evil 7 biohozard 40 TL
batman arkham knight premium sürüm 21 TL
rdr2 154 TL(konsolda 30 fps ve 900 p)
cyberpunk 2077 20tl(8gün daha indirim var beklyebilirim)
middle earth shdow of mordor goty 22 TL
middle earth shadow of war definitive edition 55 TL
Geçen ay 120 gelen faturam 180 geldi.Hem bilgilendirme yapılmadı hem 35 lik nete 180tl normal mi?Nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı?
War thunder markete giremem sorunu
Xbox üzerinden war thunder oynuyorum.Markete girmek istediğimde currently not allowed for your account hatası veriyor.Hesabımı pcye taşımanın bir yolu var mı yada bu hatayı nasıl çözebilirim?
Amazon kalitesi
Amazondan 150 50 kodu ile alışveriş yapmıştım ancak yanlış kart seçtiğim için ödeme onaylanmamış.1 saat tekrar almaya çalıştığımda hem kodu kullanamadım hemde ürüne zam gelmiş.Müşteri hizmetleriyle konuştuktan sonra ürünü eski fiyattan kod ile aldım.Herkese amazonu tercih ediyorum.Müşteri hizmetleri çok ilgili ve anlayışlı.10 dakikada sorunumu çözdüler.
Ne zaman askere giderim(güncel)
Ne zaman askere giderim(Güncel)
askerliğimi ertelemiştim ve daha 10 ay vardı.Şimdi ertelemeyi bozsam en erken ne zaman giderim?
benim araştırdığım kadarıyla 28 şubata kadar işlemleri yaparsam mayıs celbine kalıyorum.Yani en erken mayısta mı gidebilirim demek oluyor?
ayrıca covid aşısı olmak zorunlu mu ve telefon işini nasıl halledeceğim
Askerden önce ipadimi satmalı mıyım?
İpad air 3 ve kalem sahibiyim.Yakında askere gideceğim.6 ay garantisi var satmakımıyım sizce?Satsam kaç günde gider,5.500 yazanlar var bu fiyatlardan nasıl alıcı oluyor ve ben satabilecek miyim?yada satsam geldiğim zaman tekrar alabilicek miyim?satmasam garantiyi boşa harcamış olmaz mıyım yada cihazı öldürmüş olmaz mıyım?Daha yeni pencil almıştım onu kolayda ipadi nasıl aradan çıkaracağım?
yardımcı olur musunuz çok arada kaldım.
Anakartdan gelen duman
|
Airpods yün kılıf
DEFTER FİYATLARI
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.638 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar