Geçen ay 120 gelen faturam 180 geldi.Hem bilgilendirme yapılmadı hem 35 lik nete 180tl normal mi?Nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı? |
Bildirim
Geçen ay 120 gelen faturam 180 geldi.Hem bilgilendirme yapılmadı hem 35 lik nete 180tl normal mi?Nereye şikayet edebilirim bilgisi olan var mı? |
Aynı fiyatın 15 fazlasına 100 olan paketi ödemeye başladım bu ay. Sitede 149 gözüküyor. Faturamda 170 internet 25'de telefon gözüküyor. Telefon istemediğimi söylüyorum O zaman 180 ödersiniz diyor. Kafalarına göre kime ne ödetirsek diyorlar herhâlde. Konu açtım cevap bile veren olmadı. |
Kişisel bilgilerinizi gizleyip fatura ekran görüntüsünü ekler misiniz? Orada bu artışın sebebi belirtilmiştir. |
Millenicom'un klasik hilesi bu sitede ucuza paket satıp 1 - 2 ay sonra sessiz sedasız duyurular bölümünden zammı dayıyorlar. Aşağıdaki sayfadan takip edebilirsiniz. www.milleni.com.tr Ev İnterneti Müşterilerimiz İçin Duyurular | Millenicom https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/duyurular< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusobreak -- 18 Aralık 2022; 20:38:3 > |