![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
İnternet Erişimi Yok Hatası ( Kablolu İnternet)
Bir gün önce yol çalışması yüzünden 14 saat internet kullanamadım. Sonrasında da internet geldi, Wi-Fi ile telefondan kullanabiliyordum ama masaüstü bilgisayarım internet erişimi yok hatası veriyordu. Birkaç kez modemi ve bilgisayarı aşıp kapatma girişiminden sonra ISS aradım, modeme reset attılar, yeni IP tanımladılar yine sonuç değişmedi. En son teknik servis geldi inceledi farklı kablolar denedi çözüm bulamayınca da problem bilgisayarınla alakalı dedi ve gitti.
İnternette ne kadar bulabildiğim eski ve yeni çözüm varsa hepsini tek tek denemeye karar verdim. Windows sorun algılayıcısı DNS Sunucusu yanıt vermiyor, Birincil DNS Sunucusu yanıt vermiyor gibi hatalar veriyordu ama tabi bilgisayarda internet bağlı olmadığı için sorun giderici bir işime yaramadı. Bir düzine cmd komutu, ağ bağdaştırcı ayarları, hizmetlerden ağ ile ilgili olanları otomatiğe alma, aygıt yöneticisinden ilgili aygıtları silip tekrar tanımlama, el ile DNS ayarları girme gibi çözümleri deneyip sonuç alamadım ve üstüne bunları bilgisayara format atarak taçlandırdım. Harcanmış yeni bir günün ardından hala internetimi kullanamıyorum.
Hayatımda ilk defa bir foruma yazı yazıyorum. Şuanda evden çalıştığım için bu sorunu çözmem gerekiyor. İnternette gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan bir çok insan var. Hem bana hem onlara da emsal olabilecek çözüm önerilerinizi bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 524 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)