İstanbulda öğrenci yurdu tavsiyesi
Selamlar;
Dgs ile Üsküdar Üniversitesine yerleştim. Normalde Dgs için ayrı kyk başvuruları olurdu. Ki oldu da. Ama Dgs ek tercihle yerleşenler için başvuru açılmaması gibi saçma bir durum söz konusu. Fakültem aşağıda görünen yerde. Bu civarda bildiğiniz uygun yurt apart tarzı bir yer var mı?
Dgs ile Kıbrıs'ta okumak
Merhaba arkadaşlar;
Bu yıl ki Dgs sınavında 4800 sıralama yaptım ve hemşirelik istiyorum. Devlet hemşirelikler 4400den başlıyor. Burslu 2 tane Kıbrıs var 4800 küsür ve 5000le kapatmış. Sizce tercih döneminde Kıbrısı seçmek mi mantıklı yoksa ek tercih döneminde devlet hemşirelik kovalamak mı? Benim için hemşirelik olsun fark etmez dağda bayırda da okurum. Ama Kıbrıs nasıl bir yer yurt imkanı nasıl iş bulup çalışabilir miyim bunları bilmek istiyorum.
Kemik yaşım kaç?
Arkadaşlar kemik yaşım kaç? Ve muhtemelen kaç cm daha uzayabilirim ya da uzayamam?
Uzun zaman sonra numaralı gözlük takmak.
|
İnternet Paket Değişikliği Önerisi
Sistem önerisi
|
Paycell'den para transferi
|
Mobilden Youtube videom açılmıyor.
|
Mavi Ekran Hataları
Arkadaşlar benim HDD'den ses çıkıyor. Özellikle dosyaları filan açarken. Birkaç gündür de özellikle Chrome'de geniş bilgi (Nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama içeriği bol olan anlamında.) barındıran sitelerde 'HAY AKSİ' hatasını alıyorum. 4-5 kez Mavi Ekran hatası aldım. Ve sürekli Farklı bir açıklama yazıyor mavi ekranda. Ben sorunun hangi donanımda olduğunu nasıl anlayacağım.
Sistem Özelliklerim.
Ankart: 0a64h
İşlemci: Amd Althlon 64 x2 3800+ 2.0ghz
Ekran Kartı: Geforce 9500 GT Paylaşımsız 1024 MB Paylaşımlı 3071 MB
Ram: 2+1+2+1 = 6GB Ddr2 800 mhz
HDD: SAMSUNG HD502HM ATA Device
İşletim Sistemi:Windows 10 pro 64 bit
Sistem çok çok eski biliyorum ama yenilemeye gücüm yok lütfen yardımcı olun.
Sata II Destekli Anakarta Sata 3 SSD Takmak
Arkadaşlar resimde de gördüğünüz gibi 4 adet SATA II yuvam varmış. Ben SATA 3 SSD takabilirmiyim?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.769 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar