İnternet Paket Değişikliği Önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eğer tek kişi yaşıyorsanız 50, evde 2-3 kişi interneti bol bol kullanıyorsa 100mbit.
Tabi bana sorarsanız bence ikisi de mantıksız çünkü 100mbite 85 lira veriyorum 2 ayda bir de yeni abone getirip bedava alıyorum yani ayda 45-50 liraya 100mbit kullanıyorum. Bir de bu açıdan bakın.
-
Arkadaşlae 100mbps internette 75 80 arası hız alınması normal mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanıtını görmemişim. Bizim ev kalabalık zaten. 😂 Bizim burda Sadece Türk Telekom altyapısı var. Turkcell bile en fazla 16 mbps verebiliyoruz dedi.
100mbitten 70 80 gelmesi normal, ayrıca TurkTelekom ile aynı altyapıdan geliyor. Bu yüzden Turknete geçerek de 100mbit paket alabilirsiniz.
-
Hocam uygulama üzerinden sunulan paketler aşırı fahiş oluyor bilginiz olsun.
İnternet sitesinden paketleri inceleyin sonrasında arayıp geçmek istediğiniz paketi söyleyin. -
Diğerleri ile kıyasla birkaç tl daha düşükmüş.
Ya açıkçası uğraşmak istemiyorum. 1 hafta da zor geliyorlar. Türk Telekom hemen yarını gelidiği için tercih ettim. Hem arıza daha az oluyor. 7 aydır hiçbir sorun yaşamadım.
-
DSLAM kilidi diye bir şey var araştırın anlarsınız. Eğer bölge müdürlüğü ile iletişime geçerseniz hızınızı 102400 kbit yaparlar
-
İlgin için teşekkürler kardeşim. 👍
Kardeşim TT'yi aradım. Her şey normal görünüyor falan dediler. Anlayacağın tonla boş yaptılar gene. Bunu düzeltmemin alternatif bir çözümü yok mu?
ararsan olmaz. Dediğim gibi kalkıp bölgendeki yani ilçe merkezindeni TurkTelekom müdürlüğüne gideceksin. Oradaki teknik ekipler ile konuşacaksın. Arayıp yaptırmak neredeyse imkansız
-
-
Ben uğraştım ama takıntılı olduğum için. Bence değmez kalsın böyle. Çok yüksek olunca kopmalar oluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X