Anne için telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar, annem için telefon almak istiyorum. Bu zamana kadar sadece Samsung kullandı yine Samsung almak istiyorum. Telefonda kullandığı uygulamalar WhatsApp, YouTube, Instagram bi de 1-2 tane her telefonun kaldıracağı oyun oynuyor. Telefonun şarjı 1 günü çıkarırsa iyi olur, kafamda S21 5G var hem 5G olduğundan dolayı hem de uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. 5G ülkemize geldiğinde tekrar 5G'li bir telefon almak istemiyorum. Sizin önerebileceğiniz bir model var mıdır yoksa S21 5G yeterli olur mu? S21 Ultra da alabilirim ama annem kullanacağı için gereksiz olacağını düşünüyorum.
|
Max 8 bin TL telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, kendime şarjı rahatlıkla 1 günü çıkartan ve kamerası üzmeyecek ayrıca telefon şarj olurken max 1 saatte şarj olacak bir telefon arıyorum. Android bir telefon istiyorum. Telefonda fazla oyun oynayan birisi değilim zaten oynadığım oyunları kaldırmayacak telefon yok şu an piyasada. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Oppo Reno serisi ve Realme 7 Pro'yu düşündüm ama 8 bin bütçem varken daha iyi bir telefon bulabilirim diye düşündüm ama karar veremedim.
|
Annem için telefon önerisi
|
Realme X2 Pro alınır mı?
|
Oppo Reno 3 Pro mu Realme X2 Pro mu?
|
İSTANBULDA HANGİ SEMTTE YAŞANIR?
|
BANKACI ARKADAŞLAR BAKABİLİR Mİ?
|
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 684
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.020 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic